• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ 'ΠΑΠΙΑ'
Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ 'ΠΑΠΙΑ'

Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ 'ΠΑΠΙΑ'


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 28/12/2019 21:17
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Είμαι η Βικτωρία Ταγκούλη και έχω μια ωραία ιδέα, για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί, μεθαύριο Τρίτη, παραμονή πρωτοχρονιάς δηλαδή.
Μαζί με την Ντόρα Ρίζου, σας προσκαλούμε σ' έναν από τους πιο όμορφους χώρους του κέντρου της Αθήνας, στο "Black Duck" , της Χρήστου Λαδά, να αλλάξουμε τον χρόνο μαζί και να τραγουδήσουμε παρέα.
Θα έχετε την εμπειρία ενός προγράμματος , στο οποίο θα "ζωντανέψουν", μερικές από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου, όπως οι: Aretha Franklin , Edith Piaf, Joan Baez, Joni Mitchell, Cesaria Evora, Ella Fitzgerald, Βarbra Streisand, Astrud Gilberto και Maria Callas.
Όλες αυτές οι κυρίες, δίπλα δίπλα με τις: Βίκυ Μοσχολιού , Μαρίκα Νίνου , Τζένη Βάνου , Νάνα Μούσχουρη, Μαίρη Λίντα, Μαρινέλλα κα.
Εννοείται πως συνοδοιπόρος και συνοδός μας, σε αυτό́ το μουσικό́ ταξίδι, θα είναι ο εξαιρετικός συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.
Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε και οι τρεις μας, είναι μια υπέροχη βραδιά, στη φιλόξενη Μαύρη Πάπια, με όμορφα τραγούδια και το γνωστό εξαιρετικό φαγητό της.
Και όπως κάθε χρόνο, μετά το πρόγραμμά μας και το δείπνο, ξεκινάει το πάρτι στο bar, μέχρι το πρωί!
Ελπίζουμε να υποδεχτούμε τον καινούριο χρόνο, το 2020, με χαρά και αγάπη και να καταφέρουμε να γίνουμε όλοι μαζί, μια μεγάλη και όμορφη παρέα.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.