ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ


5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Σήμερα δε θέλω να ξέρω τίποτε.
Παίρνω τη χρονοκάψουλά μου και φεύγω. Αποβιβάζομαι 50 χρόνια πριν, στο 1968 και ζω μέσα στο σινεμά. Αυτό μάλιστα..

Τρέχουμε με την Ann Lonberg στα χωράφια, κυνηγημένες από τον Βόγλη, στα "Κορίτσια στον ήλιο". Λέω στον Γεωργιάδη, να αλλάξει το τέλος και να τους βάλουμε να παντρευτούν, με κουμπάρο τον ενωμοτάρχη Μπάκα.
Συμμετέχω στην "Επιχείρηση Απόλλων", με την έγκριση του Σκαλενάκη και επειδή μ αρέσει ο Thomas Fritsch, που κάνει τον Γερμανό πρίγκηπα, πείθω την Ναθαναήλ να φύγει μαζί του με το ελικόπτερο.
Παρακαλώ τον Σακελλάριο να μ αφήσει να μπώ στον "Καπετάν Φάντη Μπαστούνι" και καθησυχάζω την Κοντού, ο Κωνσταντάρας, δεν πνίγηκε τελικά και θα επιστρέψει στον Πόρο, να χαρούν τον έρωτά τους.
Βάζω τρικλοποδιά στον ..." έχω μύτη εγώ!" Π. Λοχα'ί'τη , πριν πάει στην αστυνομία (καθοδηγημένος από τον Δημόπουλο) και ταλαιπωρήσει άδικα Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ, στην "Αρχόντισα και ο αλήτης".
Λέω στον Δαλιανίδη να κανονίσει να πω στη ...σύζυγο Δημητρίου Μπεζεσθένη, (με κωδικό όνομα Τζένη Καρέζη), να παντρευτεί τον Γεωργίτση. Όχι μόνο γιατί το λέει η διαθήκη της Φωκά. Της αξίζει, είναι "Ένας ιππότης για τη Βασούλα"
Περνάω μια βόλτα με Λάσκαρη, Καραγιάννη, Χρονοπούλου, Βουτσά, Εξαρχάκο και Βογιατζή, από το "Μια κυρία στα μπουζούκια" κι αράζω στον πιο αγαπημένο μου, τον Θανάση Βέγγο.
Μπαίνω στο κουρείο του, στο "Δόκτωρ Ζι-Βέγγος", παρέα με τον Παπαγιαννόπουλο και το υπέροχο ζεύγος Τσαγανέα. Ζωντανοί στο σενάριο του Τσιφόρου.
Και τώρα που τέλειωσα, για πείτε μου, τι προβλήματα έχουμε να λύσουμε σήμερα;


REAL NEWS 17/6/2018


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.