• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΝΤΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΕΕΡ ΣΤΟ CARTEL
ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΝΤΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΕΕΡ ΣΤΟ CARTEL

ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΝΤΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΕΕΡ ΣΤΟ CARTEL


5.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 26/01/2016 11:56
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Ιάσων Παπαματθαίου - Φραντς

Ο Φραντς είναι το κακό παιδί. Φιλαράκος του Καζιμίρ και σύντροφος της Έρνα. Ας μην είμαστε τόσο σκληροί, είναι και αυτός θύμα της σάπιας κοινωνίας στα μέσα μίας οικονομικής κρίσης. Απλά προσπαθεί να επιβιώσει οικονομικά και συναισθηματικά με τον δικό του τρόπο.

Μάνος Καζαμίας - Σπέερ

Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι ο Σπέερ. Ανήκει στην αστική τάξη. Ως πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου ...είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι εκπροσωπεί το πολιτικό κομμάτι της κοινωνίας επειδή είναι από αυτούς τους ανθρώπους που ουσιαστικά διορίζουν για να υπεραστιστεί και να συγκαλύψει τις παρανομίες και τα συμφέροντα των πλουσίων!!!

Ιουστίνα Μάτσιασεκ – Έλλη

Η Έλλη είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο οι κοινωνικές συνθήκες και η ανάγκη της για επιβίωση την οδηγούν στο να πουλάει τα νιάτα της αντί να τα απολαμβάνει. Μέσα από αυτόν τον χαρακτήρα φαίνεται πως ένα κορίτσι που ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή καταλήγει να την αναζητά σε λάθος δρόμους παραβλέποντας τους κινδύνους που μπορεί να φέρει αυτή της η επιλογή η οποία στο τέλος θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο.

 

Διαβάστε επίσης:

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΙΜΙΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΤΟΥ CARTEL

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 'ΚΑΖΙΜΙΡ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ'

Ο ΡΑΟΥΧ ΚΑΙ Η ΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΜΙΡ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.