• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΜΙΣΤΕΡ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2017
ΜΙΣΤΕΡ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2017

ΜΙΣΤΕΡ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2017


4.0/5 κατάταξη (4 ψήφοι)

Νέα Χρονιά, καλή χρονιά! Άλλοι βάζουμε νέους στόχους και άλλοι ξεσκονίζουμε παλιούς! Το σημαντικό είναι πως κάτι άλλαξε, έστω και χωρίς την συμβολή μας. Στο πρώτο λοιπόν κείμενο μου, για το έτος 2017 λέω να μοιραστώ έναν δικό μου στόχο, ή μάλλον ένα όνειρο, μια πρόταση βρε αδερφέ!

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς έχετε παρακολουθήσει σήριαλ- μεταφορές από λογοτεχνικά ή θεατρικά κείμενα, άλλοτε γνωστά και άλλοτε όχι. Πολύ καλά ως εδώ. Από την άλλη μεριά έχουμε πολλά πρωτότυπα σενάρια από σειρές που έκαναν μεγάλη επιτυχία στην ιδιωτική τηλεόραση, ιδιαίτερα στα πρώτα είκοσι χρόνια ζωής της.

Προτείνω λοιπόν να ξεκινήσει να συμβαίνει και το αντίθετο. Σειρές, δηλαδή, με μεγάλο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και επιτυχία να μεταφέρονται στο σανίδι. Φαντάζεστε το ''Dolce Vita'' στο θέατρο; Ή το ''Είσαι το ταίρι μου''; Δεν το συζητώ για τους ''Δύο Ξένους''! Γιατί όχι και τους ''Δέκα Μικρούς Μήτσους'' με κανονική διανομή και διαφορετικούς χαρακτήρες που συναντιούνται και αλληλεπιδρούν.

Θέλετε δραματικό έργο; Σας έχω ''Θεσσαλονίκη- Αθήνα'' και φυσικά τα άπαντα του Παπακαλιάτη!

Θέλετε φολκλόρ μιούζικαλ; Σας διασκευάζω στο πι και φι τους ''Ψίθυρους Καρδιάς'', μη σας πω ότι γράφω και την μουσική!

Και για να σας προλάβω έχω και μαύρη κωμωδία, τα ''Εγκλήματα'' και το ''Αχ και να 'ξερες''.

Παράλογο και σχεδόν αλμοδοβαρικό ''Κάτι τρέχει με τους δίπλα''.

Και γιατί όχι dream team παλιών ηθοποιών με τους ''Παππούδες εν δράσει''. Σας τρώει ακόμη να μάθετε τι έγινε στο ''Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;''. Το ξέρω και μένα! Ε να γίνει παράσταση να το δούμε!

Και κάπως έτσι λοιπόν το σύγχρονο ελληνικό θέατρο παίρνει τα πάνω του, το κοινό είναι εκστασιασμένο, η ανεργία των ηθοποιών μειώνεται θεαματικά και εγώ κάνω διαρκώς ριπόστ αυτό το άρθρο, για να θυμίζω την αφορμή για αναγέννηση!

Ευτυχισμένο το νέο έτος, να ονειρεύεστε και να επικοινωνείτε τις ιδέες και τα όνειρα σας!


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.