• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΛΩΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO
Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΛΩΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO

Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΛΩΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 13/04/2018 10:58
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Τον Μανώλη Κλωνάρη, τον είδα για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου “Κατερίνα Βασιλάκου” στην παράσταση «Γκάμπυ», σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή. Τον είχε επιλέξει αμέσως μόλις είχε βγει από τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Ήταν πραγματικά εξαιρετικός στους πολλούς διαφορετικούς ρόλους της επιτυχημένης παράστασης, δίπλα στους: Άγγελο Παπαδημητρίου, Χρήστο Σιμαρδάνη, Γωγώ Μπρέμπου, Λίλα Μπακλέση κι στους άλλους τέσσερις συμμαθητές του, από το Θέατρο Τέχνης.

Ύστερα τον ανακάλυψε η τηλεόραση και πρωταγωνίστησε στη σειρά «Μπρούσκο», όπου… μεγαλούργησε στους κύκλους του υποκόσμου και τελικά δολοφονήθηκε.

Πρόσφατα ξεχώρισε στο «BU21» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά, με θέμα ένα φανταστικό αεροσκάφος που καταρρίπτεται από τρομοκράτες το καλοκαίρι του 2017, πάνω από το Φούλαμ του Λονδίνου. Το έργο ακολουθεί τις ιστορίες έξι Λονδρέζων, οι οποίοι επιζούν από αυτό το χτύπημα. .Εκεί έπαιξε τον Γκράχαμ, έναν οδηγό σε μια κατασκευαστική εταιρία που βρέθηκε στην περιοχή την ώρα του τρομοκρατικού χτυπήματος. Ήταν από τους πρώτους αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην τηλεόραση για το χτύπημα, με εντυπωσιακή παραστατικότητα, πράγμα που τον έκανε ιδιαιτέρως δημοφιλή.

Τώρα ετοιμάζεται για μία νέα θεατρική παράσταση, που θα ανεβεί στην Καλών Τεχνών. Την «Ευρυδίκη» του Ζαν Ανούιγ σε σκηνοθεσία Κ. Μακρυδάκη.

Καλή επιτυχία Μανώλη και σ’ ευχαριστούμε πολύ για το εμπνευσμένο μονόλεπτο.

Σεμίνα.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.