• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΑΣ ΜΠΑΚΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO
Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΑΣ ΜΠΑΚΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO

Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΑΣ ΜΠΑΚΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO


3.7/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 30/05/2018 14:00
  • Κατηγορία: Άρθρο

Ε ναι λοιπόν, το παραδέχομαι. Είναι η αδυναμία μου. Το λατρεύω αυτό το πλάσμα.
Την γνωρίσαμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» , ήταν η Έλλη. Αγαπήθηκε κεραυνοβόλα! Κοντά 100.000 άτομα την ακολουθούν στο instagram, ένας ολόκληρος στρατός.

Απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρο , την επέλεξε, από τον πρώτο κιόλας χρόνο που βγήκε στο θέατρο, ο Κακλέας να πρωταγωνιστήσει στον «Ματωμένο γάμο» του Λόρκα, στο ρόλο της Νύφης. Την είχα δει. Ήταν έξοχη.

Έγραφε τότε το bovary.gr. “Μέσα σε λίγες εβδομάδες η θεατρική Αθήνα μιλούσε για το ταλέντο μιας πολλά υποσχόμενης ηθοποιού , που έφερε σε πέρας έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους του παγκόσμιου δραματολογίου. Ακολούθησε η συνεργασία της με την Κίρκη Καραλή στην «Γκάμπυ» όπου υποδύθηκε την διάσημη εταίρα των Αθηνών Γαβριέλλα Ουσάκοβα. Ξεχώρισε στην θεατρική διασκευή του βιβλίου του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει» και πάλι σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή, όπου ερμήνευσε μια τραγουδίστρια σε επαρχιακό σκυλάδικο και τραγούδησε ζωντανά επί σκηνής”

“Στο “Αυτή η Νύχτα Μένει”, έγραψε ο Γιώργος Χριστόπουλος, επιβεβαίωσε ότι δεν είναι τυχαία στο χώρο και ότι διαθέτει μεγάλες δυνατότητες, τσαγανό και διάθεση. Αν συνεχίσει να προσέχει, με τον ίδιο τρόπο τις επιλογές της, να είναι επίμονη και μεθοδική και παραμείνει προσγειωμένη, στα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει talk of the town”

Εντυπωσιακή όμως, προσθέτω εγώ και στο έργο του Αμερικανού συγγραφέα και σκηνοθέτη John Patrick Shanley, με τίτλο “Αμφιβολία”, που σκηνοθέτησε πριν λίγο καιρό, στη σκηνή του Θεάτρου Ροές, ο Απόλλων Παπαθεοχάρης. Εκεί, έπαιξε τη νεαρή αδερφή Τζέιμς και όλοι μίλησαν για την “ώριμη και ολοκληρωμένη ερμηνεία της νεαρής ηθοποιού, που συνεχώς αποδεικνύει το ταλέντο της στο θέατρο”.

Η Λίλα είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, μελετάει πολύ θέατρο, φοβάται τα ψάρια- άκου τώρα.. έχει ιχθυοφοβία!- είναι όμορφη μέσα κι έξω, έχει καλούς τρόπους και λατρεύει τα λίλιουμ.

Θέλω να μην πάψω ποτέ να σε καμαρώνω και να με συγκινείς τόσο πολύ.. (… πρόσεχε, παρακολουθώ κάθε σου κίνηση!)
Σεμίνα.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.