• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΟΥΣΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO
Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΟΥΣΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO

Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΟΥΣΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 27/03/2018 17:34
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Αν η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου ήταν πόλη, θα ήταν η Έδεσσα. Αδιαπραγμάτευτα. Όχι μόνο γιατί είναι η πόλη που κατάγεται αλλά γιατί οι καταρράκτες θα μπορούσαν να συμβολίζουν τη δύναμη και τη συνεχή εναλλαγή του ταλέντου της. Ρέει σαν το νερό καθαρό και ορμητικό και δεν το σταματά τίποτε.

Η Μαρούσκα είναι μια σπουδαία ηθοποιός και από τα πιο ευγενικά πλάσματα στο θέατρο. Δεν είναι τυχαίο που από μικρή κατάφερνε πάντα να είναι στο κέντρο της παρέας. Δυναμισμός, χιούμορ, αλλά και μεγάλη ευαισθησία.

Στην οικογένεια το ”μικρόβιο” προυπήρχε. Μπαμπάς σκηνοθέτης, αδελφή ηθοποιός κι από δίπλα στο λύκειο, ένας οξυδερκής καθηγητής, , ο οποίος σε γιορτές όπως η 17η Νοέμβρη ή η 28 Οκτωβρίου, την.. έχριζε πρωταγωνίστρια!

Φέτος μας συγκίνησε, μας εξέπληξε, μας διασκέδασε, μας τρόμαξε, μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ και στον ”Ράφτη Κυριών” του Ζωρζ Φεντώ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και στο ”ΒU21” του Στιούαρτ Σλέιντ, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά και στο ”ΕΝΑ” της Ειρήνης Λουκάτου, σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή.

Μαρούσκα, σ’ ευχαριστούμε ο Θοδωρής κι εγώ, για αυτό το υπέροχο ένα λεπτό σου.

Σεμίνα.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.