• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO
Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO

Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINCO


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 11/05/2018 18:55
  • Κατηγορία: Άρθρο

Στα πέντε της χρόνια δηλώνει πως θέλει να γίνει γραμματέας στο Γιοχάνεσμπουργκ! Μεγαλώνει με γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο, αλλά την κερδίζει η υποκριτική. Πολύ μικρή παντρεύεται έναν Νορβηγό, αποκτά ένα κοριτσάκι και μετά ..δραπετεύει. Αιτία μάλλον η …βιταμίνη D. Όπως έχει εξηγήσει: «Όταν κατεβαίνουν οι βόρειοι στα μέρη μας για διακοπές, χαλαρώνουν από την πολλή βιταμίνη D, αλλά όταν επιστρέφουν στη χώρα τους γίνονται διαφορετικοί». ‘Ετσι με μότο ζωής «Οι ουρανοί είναι δικοί μας!», επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο αληθινός έρωτας της ζωής της, είναι τελικά το Θέατρο, αν και γνωρίζει τις τεράστιες δυσκολίες του επαγγέλματος κι έχει συνειδητοποιήσει πως πάντα οι ηθοποιοί ήταν και είναι οι κομάντος της ζωής, αφού ψάχνουν για δουλειά, τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο.

Η πληθωρική και πολυτάλαντη Νικολέττα Βλαβιανού, που γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου και αγαπάει το ΚΚΕ, κατόρθωσε να κάνει πολύ θέατρο, πολλή τηλεόραση, πολύ σινεμά. Κατόρθωσε να ξεχωρίσει και να γίνει από τα πιο αγαπητά πλάσματα στο χώρο, με την αυθεντικότητα, τη γενναιοδωρία και το χιούμορ της.

Φέτος στο θέατρο «Μικρό Γκλόρια», στο έργο «Η Ευθαλία του Γαλατά», που βασίζεται στο βιβλίο «Φαχισέ Τσίκα», του βραβευμένου Θωμά Κοροβίνη και σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, η Νικολέττα δίνει ρεσιτάλ.

Η ιστορία της πρωταγωνίστριας, της Ευθαλίας είναι αληθινή. Ο Θωμάς Κοροβίνης μεταφέρει μέσα από τα πάθη της Ευθαλίας τον πόνο, την αμαρτία και τον έρωτα, ντυμένα με ιδιαίτερα τραγούδια της ελληνικής Ανατολής. Μια περιπέτεια που καθρεφτίζει την ταραγμένη εποχή του Ελληνισμού, της Μαύρης Θάλασσας και της Κωνσταντινούπολης.

Νικολέττα σ ευχαριστούμε για τον όμορφο αυτοσχεδιασμό που μας χάρισες.

Σεμίνα.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.