• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!
Ο ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!

Ο ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 01/12/2019 21:48
  • Κατηγορία: Άρθρο

Μου προτάθηκε το ανέβασμα ενός έργου, από τον σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά και αποφάσισα να αναλάβω την παραγωγή του, για έναν και μοναδικό λόγο, για το μήνυμα που δίνει. Ένα μήνυμα που αφορά όλες τις ηλικίες και περισσότερο τους νέους: ''Εκφράστε αυτό που αισθάνεστε την καθοριστική στιγμή''.
Μην αφήνετε τίποτε να εγκατασταθεί μέσα σας και να μετουσιωθεί σε φόβο, τρόμο, ανασφάλεια ή και σε πρόφαση για μετέπειτα επιλογές στην πορεία σας. Ο χρόνος αν δεν είμαστε έντιμοι απέναντί του, μπορεί να μεταμορφώσει σε τέρατα, αυτά που κρατήσαμε μέσα μας, να διαστρεβλώσει τον ίδιο μας τον εαυτό, τα ''πιστεύω'', τις σχέσεις και την επαφή μας με τον έξω κόσμο.
Γιατί φτάνουμε στα άκρα οι άνθρωποι, είτε τραυματίζοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, είτε τοποθετώντας μας σε καλούπια; Αυτό για μένα, εκφράζεται μέσα από το έργο. Μία συνάντηση παλιών συμμαθητών μετά από χρόνια, που όσο περνάει η ώρα ξεπερνάει όλο και περισσότερο αμηχανίες και καθωσπρεπισμούς, καταλήγοντας να αναζωπυρώνει συναισθήματα και ερωτήματα που εκφράζονται σαν πληγές, επιθετικές ή αμυντικές τάσεις ή ακόμη και αβάσιμα συμπεράσματα που τελικά μπορεί να διαμόρφωσαν την ίδια τους τη ζωή. Μια μάχη για διεκδίκηση της αλήθειας. Είναι το TAPE του Stephen Belber και μόλις ξεκινήσαμε στο Θέατρο 104.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.