• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ  ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ  ΜΟΙΡΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ


5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 20/10/2019 19:04
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

"Πούντο πούντο το δαχτυλίδι; Ψάξε …ψάξε δεν θα το βρεις." Ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να οικονομήσει εύκολο χρήμα. Τον νοιάζει η πάρτη του και το πώς θα περνάει καλά. Ανέμελος, χιουμορίστας, παρτάκιας, ζει έντονα κάθε στιγμή. Λατρεύει το σεξ και δεν έχει αναστολές… Γεύεται τις ηδονές, χωρίς περιορισμούς. 
Έρωτας, πάθη, φιλίες, θα δοκιμαστούν με την εμφάνιση ενός δαχτυλιδιού. Όλοι, κομμάτι μιας κοινωνίας, που δεν μοιάζει σε τίποτα, με αυτή που ονειρεύτηκε ο κομιστής του δαχτυλιδιού: Ο παππούς του Κωνσταντίνου –καλύτερου φίλου του Πέτρου.
Οι δύο κόσμοι αντιμάχονται μέχρι τελικής πτώσης, μέσα από κωμικές καταστάσεις και ανατροπές.
Νικητής; Ποιος ξέρει, αν θα υπάρξει ποτέ; "Ζωή δεν είναι να κοιτάς την πάρτη σου", λέει ο παππούς. Ο Πέτρος τον ακούει, αλλά είναι ικανός να ακολουθήσει τη ρήση του;
Μαθημένος στην εύκολη ζωή, αφήνεται στον δρόμο που χαράζουν τα ένστικτα του. Θα καταφέρει ένα δαχτυλίδι να τον κάνει να αλλάξει ζωή τελικά; Μήπως αυτό είναι πολύ δύσκολο, όταν έχει μάθει κάποιος να ζει, ως γρανάζι μιας καλοκουρδισμένης μηχανής που του ζητάει να είναι ένα μικρό ζώο;
Απαντήσεις θα δώσει ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΙ ΤΟΥ ΚΑΣΜΙΡ που γίνεται αφορμή να ξεδιπλωθούν οι ιστορίες της καθημερινότητας μας. Κωμικές και συνάμα τραγικές.

Κείμενο-σκηνοθεσία: Γ. Καλατζόπουλος.
Θέατρο ΟΛΒΙΟ.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.