• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΒΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ HIGHSCORE
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΒΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ HIGHSCORE

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΒΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ HIGHSCORE


5.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 23/11/2015 12:32
  • Κατηγορία: Άρθρο

Tetris, Super Mario, Donkey Kong, Street fighter: ήταν μερικά μόνο από τα παιχνίδια που έπαιζα μικρός, μερικά από τα παιχνίδια τα οποία με έκαναν να φαντάζομαι τον εαυτό μου σαν κάποιο ήρωα ενός video game που πρέπει διαρκώς ν’αλλάζει πίστες για να διασκεδάζει και να επιβιώνει.

Μεγαλώνοντας πρέπει να βγεις απ’αυτό το σύμπαν γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να σε καταπιεί. Να εθιστείς στο κυνήγι του highscore ξεχνώντας ότι η πραγματική ζωή βρίσκεται εκτός οθόνης. Να πάθεις μανία καταδίωξης και να αισθάνεσαι σαν ένας άλλος Δον Κιχώτης που μέχρι να του τελειώσουν όλες οι ζωές κυνηγάει ανύπαρκτους ανεμόμυλους.

Ο Αρνάου, ο ήρωας που υποδύομαι, λίγους μήνες πριν την ενηλικίωση του παθαίνει αυτό ακριβώς.

Ένα παιδί αρκετά συναισθηματικό που αναγκάζεται να βγάλει αγκάθια για να μπορέσει ν’αντέξει το τοξικό περιβάλλον της άγριας εφηβείας. Έχει την ανάγκη να ανήκει κάπου, ακόμα κι αν αυτό το κάπου αποδεικνύεται καταστροφικό. Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο κόσμους. Αυτόν της βίας που συχνά γοητεύει τα αγόρια της ηλικίας του κι εκείνον της κοπέλας που ερωτεύεται και προσπαθεί να τον κρατήσει στο φως.

Ο Τάκης Τζαμαργιάς ήταν ένα από τα ονόματα των σκηνοθετών που είχα κυκλώσει στον χάρτη του μυαλού μου για να συνεργαστώ. Με τη γενναιοδωρία και την ευφυία του δημιούργησε το ιδανικό κλίμα ώστε ο καθένας μας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Αυτή λοιπόν η ΣΥΓΓΝΩΜΗ αντηχεί δυνατά από το θέατρο Σταθμός, έναν πολλά υποσχόμενο χώρο στο Μεταξουργείο, ο οποίος φιλοδοξεί να φέρνει στο προσκήνιο έργα που αφουγκράζονται τον παλμό της εποχής.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.