• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ONLYTHEATER
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ONLYTHEATER

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ONLYTHEATER


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 05/04/2016 16:43
  • Κατηγορία: Άρθρο

Ο Γιώργος Χρανιώτης ξεκίνησε την καριέρα του αυθόρμητα, με μια ψεύτικη κιθάρα σε ένα πάρτι στο Χαλάνδρι.. Τότε δεν του είχε περάσει καν από το μυαλό η ιδέα να γίνει ηθοποιός

 

Η πρώτη μου σκηνική εμπειρία ήταν ένα πάρτι των γονιών μου, στο Χαλάνδρι. Ήμουν περίπου έντεκα χρόνων και μου είχαν πάρει δώρο μια ψεύτικη κιθάρα. Έτσι ξαφνικά, χωρίς να έχω προετοιμάσει κάτι, φόρεσα μια περούκα, ανέβηκα στο τραπέζι κι άρχισα να κάνω ένα show. Αν λοιπόν, εκείνο το τραπέζι μπορούμε να το προσομοιάσουμε με τη σκηνή και τους θαμώνες του πάρτι με το κοινό, θα έλεγα ότι εκείνη η αυθόρμητη στιγμή ήταν η πρώτη μου επαφή με το κοινό. Βέβαια, οι άνθρωποι εντυπωσιάστηκαν πολύ λιγότερο απ’ όσο περίμενα..
Δεν ήθελα από μικρός όμως, να γίνω ηθοποιός. Μετά τα δεκαεπτά, μου ήρθε αυτή η ιδέα. Μάλιστα στο σχολείο, όταν ένας φίλος μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο, τον κορόιδεψα. Τελικά μια μέρα, πέρασα τυχαία από μια δραματική σχολή, ανέβηκα πάνω και ρώτησα και έτσι τυχαία αποφάσισα να γραφτώ.
Μετά πέρασαν τα χρόνια κι ουσιαστικά η πρώτη μου επαγγελματική φορά, αυτή που θεωρώ εγώ ως την πλέον σημαντική, γιατί είχαν προηγηθεί και κάποιες άλλες εμφανίσεις, ήταν στην «Κυριακή των παπουτσιών» του Λάκη Λαζόπουλου. Έκανα τρεις ρόλους διαφορετικούς …
Θυμάμαι πως στην πρεμιέρα είχα ένα ευχάριστο συναίσθημα, κάτι είχε συσσωρευτεί μέσα μου και μετά το τέλος της παράστασης, ξέσπασα σ' ένα υπέροχο κλάμα….

Γιώργος Χρανιώτης


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.