• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗ COVIDICTATORY TOY COVID19
Ο ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗ COVIDICTATORY TOY COVID19

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗ COVIDICTATORY TOY COVID19


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 29/04/2020 21:14
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Σε αυτό το σκοτεινό και πρωτόγνωρο σημείο της ιστορίας του ανθρώπου, ανήμποροι θεατές και θύματα, σταθήκαμε όλοι αμήχανοι και παγωμένοι μάρτυρες σε μια άνευ προηγουμένου δραματική ιστορική στιγμή, που συνοδεύεται και με πρωτοφανή στέρηση της ελευθερίας, έστω αυτής της στοιχειώδους, που είχαμε με τόσες θυσίες κατακτήσει. Παρακολουθούμε έκθαμβοι την προβολή ενός εφιάλτη που διαδραματίζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας, με δέος και σύγχυση, με απορία και πρωτοφανή τρόμο. Είμαστε μάρτυρες σε ένα πρωτόγνωρο κύμα πανδημίας, που οδήγησε τελικά στην ιδιότυπη αιχμαλωσία μας και σε μια άνευ προηγούμενου δικτατορία! Την υγειονομική COVIDICTATORY του Covid19! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε στρατιωτικές δικτατορίες, μαύρες δικτατορίες, κόκκινες δικτατορίες... Τέτοια όμως παγκόσμια υγειονομική δικτατορία που επέβαλε ένας ιός, δεν ξαναζήσαμε ουδέποτε στα χρόνια μας και μάλιστα σε τέτοια κλίμακα. Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τη νέα κατάσταση, οι νεκροί αυξάνονταν κατά δεκάδες ανά λεπτό!
Ευτυχώς για τους Έλληνες οι κινήσεις της παρούσας κυβέρνησης ήταν άμεσες και αστραπιαίες και σε τέτοιο βαθμό που μέσα σε ελάχιστο διάστημα από απολωλότα πρόβατα της Ευρώπης «αναβαθμίστηκαμε» σε πρότυπα οργάνωσης και αποτελεσματικότητας σε τούτη την πανδημική λαίλαπα! Τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, όπως και στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, πως όταν θέλουμε και όταν λειτουργούμε ομαδικά, κάνουμε «θαύματα». Ένα ηχηρό μήνυμα στους φίλους και κυρίως στους εχθρούς μας! Αυτό βέβαια όσο διαρκεί η έκτακτη κατάσταση! Μόλις λήξει ο συναγερμός, επανερχόμαστε στον κλασικό χαρακτήρα μας, της αμφισβήτησης, της γκρίνιας και της διχόνοιας.
Επειδή το πρόβλημα της πανδημίας δεν είναι Ελληνικό αλλά παγκόσμιο, εκείνο που με κάνει να ανησυχώ είναι η επόμενη μέρα! Και ανησυχώ γιατί δεν ξέρω πώς θα χρησιμοποιήσει το «ιερατείο» το τεστ υποταγής κι απόλυτης υπακοής που επιβλήθηκε λόγω πανδημίας.. Δεν γνωρίζω πώς οι κυβερνήτες αυτού του κόσμου -και δεν εννοώ μόνο τους φανερούς αλλά και τους κρυφούς- θα την χρησιμοποιήσουν και πώς θα εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος την πρωτοφανή υπακοή που έδειξαν οι πολίτες του κόσμου!
Είναι τελικά η πανδημία προϊόν εργαστηρίου με έναν ιό που ξέφυγε; Είναι μια κανονική πανδημία που όντως προέκυψε από μολυσμένες νυχτερίδες; Είναι ένα τεστ αντίδρασης των λαών, που οργανώθηκε σε γραφεία διαστροφικών εξουσιολάγνων ή είναι τελικά επιβεβλημένες και κατά συνθήκη απαγορεύσεις για υγειονομικούς λόγους που θα μας οδηγήσουν σε έναν ιδιότυπο οργουελικό έλεγχο με νέας γενιάς εργαλεία; Ελπίζω και εύχομαι το αισιόδοξο σενάριο, μολονότι έχω αντιληφθεί ότι η δύναμη του χρήματος και η εξουσία που προκύπτει από αυτό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Μέρα με τη μέρα βλέπουμε να βυθιζόμαστε ολοένα και πιο βαθειά στον έλεγχο των ζωών μας από οργανωμένα δίκτυα εξουσίας που «φροντίζουν» πριν από εμάς για εμάς για το μοντέλο «ζωής» που θα μας επιβάλουν να ακολουθήσουμε στο μέλλον στη «φάρμα των ζώων»!
Αισθάνομαι οργή και ανασφάλεια για τα μηνύματα που έρχονται από τα κέντρα εξουσίας που προοιωνίζουν ένα πολύ σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον. Όπως και να έχει, η κατάλυση της ελευθερίας είναι εφιαλτική πράξη και δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για την επιβολή της. Είναι τρομακτική ενέργεια, έστω και αν υπάρχει οποιαδήποτε αιτιολόγηση. Θεωρώ ανέντιμο και πονηρό να διακινούνται «λύσεις» μέσω της εξίσωσης «αποφασίζουμε και διατάσσουμε ότι για το καλό
σας θα χρησιμοποιήσουμε το κακό»... Αρνούμαι με την υποταγή μου να νομιμοποιήσω αυταρχικές λογικές!
Με τρομάζουν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, τα τσιπάκια που ευαγγελίζονται διαστροφικοί εγκέφαλοι που θα χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία την προστασία μας, για να μας οδηγήσουν στο επόμενο στάδιο του απόλυτου ελέγχου μέσω αυτών και να κάνουν την ζωή μας κόλαση! Με φοβίζουν κάτι απερίγραπτοι γραφικοί τύποι που προτείνουν ενέσεις χλωρίνης, κάποιοι άλλοι που υπερηφανεύονται για ισχυρά DNA και κάποιοι άλλοι που κάνουν αφελείς προσεγγίσεις και μας χαρακτηρίζουν αγέλες! Ναι, αγέλη είμαστε εμείς οι αμνοί! Με υποψιάζουν οι «καλές προθέσεις» όταν προέρχονται από τα γεράκια του κέρδους και της παγκόσμιας ελίτ! Αυτής της ελίτ που δεν έχει χρώμα, πατρίδα, κομματικό πρόσημο. Με ενοχλεί η ακραία προβατοποίηση και η χυδαία κατάλυση των προσωπικών ελευθεριών και της αυτοδιάθεσης για οποιονδήποτε λόγο. Ήδη τα κινητά και το πλαστικό χρήμα που χρησιμοποιούμε, επιτελούν το θεάρεστο έργο τους με τις ευλογίες μας και την αυτοπαράδοσή μας στην διαβολική ευκολία που μας «δωρίζουν». Μας φτάνουν αυτά! Δεν επιθυμούμε και άλλα! Ας αντιδράσουμε ομαδικά. Δεν είμαι κατά των εμβολίων!
Είμαι υπέρ των διαφανών διαδικασιών για την παραγωγή τους και κατά της εσπευσμένης εκβιαστικής χρησιμοποίησής τους. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος και προ των προσωπικών πυλών μας!
Ας μην ανοίξουμε το κουτί της Πανδώρας.

Κωστής Γεωργίου


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.