• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 20/07/2019 12:46
  • Κατηγορία: Άρθρο

Ξεκινάει σε λίγες μέρες το 5ο Φεστιβάλ Άνδρου και περιμένουμε να απολαύσουμε το κέρδος του συναισθήματος και της συμμετοχής του κόσμου, μετά από κάθε βραδιά. Καταβάλλεται προσπάθεια να καλλιεργηθεί η αισιοδοξία, η ένωση κοινού και καλλιτεχνών, η ανακάλυψη νέων ταλέντων και η ανάγνωση εκ νέου, παλαιών θεμάτων, από νέους καλλιτέχνες.

Αυλαία, ανοίγει ο τοπικός ερασιτεχνικός θίασος Λαϊκή Σκηνή Άνδρου με «Πλούτο» του Αριστοφάνη (31/7). Συνεχίζει η Ορχήστρα Κυκλάδων - ΜΟΥ.ΣΑ. Σύρου, με τη Χορωδία Άνδρου, σε μουσική και τραγούδια Ελλήνων συνθετών στην 7η τέχνη (2/8), το Θέατρο Πορεία με το «Ύψωμα 731» σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη (3/8), συναυλία του Γιάννη Πάριου (5/8), χορός «Tempus Fugit» από την Ομάδα Cie. Toula Limnaios (9/8), «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή με τον Δ.Λιγνάδη σε σκηνοθεσία Κ. Μαρκουλάκη (10/8), «Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι του Ησίοδου» με την ομάδα Patari Project (12/8).

Τα τραγούδια του Λόρκα στην παράσταση «Adiós Niña - Αντίο κορίτσι», από το «Μικροσκοπικό Θέατρο» της Αν. Λύρα(14/8), το Θέατρο Πορεία με «Το ευχαριστημένο» της Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου (17/8).

Συναυλία της Ελένης Βιτάλη με τη συμμετοχή του Μ. Αχαλινωτόπουλου (18/8).

«Ηλέκτρα του Σοφοκλή» - θεατρικός Όμιλος Σύρου (20/8).

 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.