• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΣ
Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ  ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΣ


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 26/04/2019 17:54
  • Κατηγορία: Άρθρο

Έπαιξα μουσική στο Γηροκομείο Αθηνών, σε μια μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης. Θα το ξανακάνω και δεν το λέω για να πάρω εύσημα. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί, είναι γλυκύτατοι.
Διαλέξαμε με τον μαέστρο Ηρακλή Βαβάτσικα, κομμάτια του 40 και του 50. Σηκώθηκαν και χόρεψαν. Γριούλες που έγιναν κοριτσάκια για όσο κρατάει το τραγούδι. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έδιναν στήριξη στους γέροντες
Χαμογελούσαμε όλοι. Μάλιστα ένας έχει ήδη παρει σύνταξη και πηγαίνει εθελοντικά. Σε κάποια φάση δεν μπορέσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου.
Πήρε το μικρόφωνο γνωστός καλλιτέχνης, που η ζωή τον έφερε εκεί. Και τραγούδησε το "Ζητάτε να σας πω". Και εγώ ντράπηκα που δεν τον αναγνώρισα και μετά τραγουδήσαμε μαζί.
Η ζωή έτσι είναι παιδιά... Η αγάπη του κοινού περνάει. Και μπορεί από μια ατυχία να μπεις στο δημόσιο γηροκομείο. Που ευτυχώς υπάρχει ( αν κι έχει πολλά προβλήματα) .
Πρέπει όλοι να επισκεφτόμαστε αυτούς τους ανθρώπους. Διψάνε για επαφή για κουβεντούλα, για μουσική. Είναι οι γονείς μας, οι παπούδες μας.
Έχω επισκεφτεί και το Παίδων, τα παιδιά που έχουν εγκαταλείψει οι γονείς τους. Σκέφτομαι τα παιδάκια αυτά να τα έχουν αγκαλιά οι μοναχικοί παπούδες του γηροκομείου.
Και να υπάρχει αγάπη, όχι μοναξιά.
Αφιερώνω το κείμενο στον αξιοπρεπή καλλιτέχνη που γνώρισα εκεί...
Καλές γιορτές.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ


Real news 27/4/2019


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.