• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ
Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 23/06/2019 11:17
  • Κατηγορία: Άρθρο

Ξεκινήσαμε ίδια εποχή περίπου.Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έκανε πάντα εξαιρετικούς δίσκους και τολμούσε διαφορετικές ενορχηστρώσεις και ερμηνείες. Η αισθητική των δίσκων της και των εμφανίσεων της ήταν πάντα διαφορετική και ενδιαφέρουσα. Η φωνή της και οι ερμηνείες τις με συγκινούσαν .Μάλιστα έχει γράψει και αρκετά όμορφα τραγούδια.
Ήθελα πολύ καιρό να κάνουμε κάτι μαζί .Είμαστε φίλοι αλλά δεν της το είχα πει. Πέρυσι είπε στο δίσκο μου το ''Μην το πεις πουθενά'' και κυριολεκτικά το «απογείωσε»

Επιτέλους, θα συνεργαστούμε και συναυλιακά ! Θα παρουσιάσουμε τα τραγούδια μας σε μια vintage εκδοχή, μαζί με διασκευές από αγαπημένα μας παλιά τραγούδια των 40s, 50s και 60s.

Η κοινή μας αγάπη γι αυτό που λέμε ρετρό τραγούδι (Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδης κ.α.) μας ενώνει και τα συστήνουμε ξανά με νέο ήχο, σαν να γράφτηκαν σήμερα. Ραντεβού στο άλσος Βεΐκου 25 Ιουνίου.

Μαζί μας οι μουσικοί Θ Μιχαηλιδης, Γ. Καρδιανός, Β, Μαρκαντώνης
Στις 28 Ιουνίου, μετά από καιρό, σε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ! Στο Φεστιβάλ στις όχθες του Λήλαντος, στο Βασιλικό Ευβοίας! Θα βρεθώ στην ίδια σκηνή με δυο καλλιτέχνες που αγαπάω πολύ! Τον Χρήστο Θηβαίο και τον Μανώλη Φάμελλο . Στο βιολί η Ελεονώρα Μανόνα.

Σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι μας όμορφα!

ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ

Real news 23/6/2019


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.