• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ.
Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ.

Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ.


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 05/01/2019 19:00
  • Κατηγορία: Άρθρο

Η αρχή του 2019, είναι μια περίοδος πυρετώδους προετοιμασίας και δημιουργικότητας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Στις 15 Φεβρουαρίου στη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού θεάτρου, κάνει πρεμιέρα η «Απλή μετάβαση»,το πρωτότυπο και πρώτο μιούζικαλ που φτιάξαμε με τον Γερασιμο Ευαγγελάτο, σε σκηνοθεσία Μίνωα Θεοχάρη, με την Μαρίζα Ρίζου και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στους κεντρικούς ρόλους και μια σπουδαία ομάδα ηθοποιών (Χαρά Κεφαλά, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Φοίβος Ριμένας, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Νίκος Λεκάκης ,Νάνσυ Σιδέρη).
Ξαναμπαινουμε στο στούντιο με την αγαπημένη μου Ελευθερία Αρβανιτάκη και τη Λήδα Ρουμάνη, για να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη δουλειά, που θα κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2019.
Συνεχίζουμε τις εμφανίσεις μας με την υπέροχη Κατερίνα Κούκα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ παράλληλα ετοιμάζουμε με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο νέα τραγούδια για τη φωνή της.
Τέλος τον Φεβρουάριο, θα παρουσιάσουμε με την Νατάσσα Μποφίλιου και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο , (την καλλιτεχνική μου οικογένεια, δηλαδή), μια ολοκαίνουργια παράσταση, στην οποία αφήνουμε για λίγο στην άκρη την προσωπική μας δισκογραφία και φτιάχνουμε ένα μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που μας διαμόρφωσαν.
Είμαι ενθουσιασμένος και γεμάτος ανυπομονησία για όλα αυτά που ετοιμάζω κι ελπίζω να γίνουν τόσο ωραία, όσο θέλω και φαντάζομαι.

Θα το διαπιστώσουμε όμως, σύντομα όλοι μαζί! Καλή χρονιά!

ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ


Φωτογραφία : Δημ. Χώνης


Real news 6/1/2019


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.