• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΗ
ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΗ

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΗ


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 23/01/2016 11:11
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Η εκτίμηση και η συμπάθεια, είναι μεγάλη και αμοιβαία. Τέχνη και πολιτική, απασχολούν πολύ και τους δύο. Και ο μαχητικός πολιτικός έχει επιδείξει ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού και η μεγάλη ηθοποιός έχει πάντα θερμό ενδιαφέρον για την πολιτική.

Επιτέλους ξανασυναντήθηκαν.

"Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αγαπά… Ζωή Λάσκαρη", έγραψαν τα χθεσινά ρεπορτάζ, από την επίσκεψή του στην Αθηναΐδα, την περασμένη Πέμπτη, φιλοξενώντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με στιγμιότυπα από την εγκάρδια συνάντησή τους.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και ο Νίκος Σοφιανός, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν την θεατρική παράσταση ΝΥΦΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζωή Λάσκαρη, κάνοντας ένα διάλειμμα από το υπερφορτωμένο πρόγραμμά τους και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Λίλα Μπακλέση. Γωγώ Μπρέμπου. Χρήστος Σιμαρδάνης

Στο τέλος του έργου, βρήκαν μάλιστα, την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για ανανέωση του ραντεβού τους, αυτήν τη φορά, στον Περισσό.
Στην παρέα, προστέθηκαν λίγο μετά και οι Χρήστος Χωμενίδης, Γωγώ Μπρέμπου, Χρήστος Σιμαρδάνης και Λίλα Μπακλέση.

Δημήτρης Κουτσούμπας, Νίκος Σοφιανός. Χρήστος Σιμαρδάνης. Χρήστος Χωμενίδης. Σεμίνα Διγενή

Με το παρακάτω ποστ, στα προφίλ της στο facebook, η Ζωή Λάσκαρη, ευχαρίστησε χθες, τους αγαπημένους της φίλους, που τίμησαν την ίδια και τους συνεργάτες της, με την επίσκεψή τους στο θεατρικό της σπίτι.
"Ευχαριστώ θερμά τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και το μέλος του Π. Γ. της Κ. Ε του ΚΚΕ Νίκο Σοφιανό, για την χθεσινή τους παρουσία στην παράσταση μας "Νύφη κουράγιο".


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.