• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΠΕΝΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ TED TALKS ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ
ΠΕΝΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ TED TALKS ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

ΠΕΝΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ TED TALKS ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ


5.0/5 κατάταξη (4 ψήφοι)

Οι ΤED Talks είναι μοναδικές ομιλίες, όπου άνθρωποι από διάφορους χώρους καταθέτουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους, βοηθώντας στην ουσία τους συναδέλφους τους ή όσους ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο,

να διευρύνουν τις γνώσεις τους και τους ορίζοντες τους. Εμείς βρήκαμε πέντε καταπληκτικά ΤΕD Talks σχετικά με το θέατρο και την υποκριτική, που αξίζει να ακούσετε.

1. Όσα μου έμαθαν εκατό μέρες απόρριψης: Jia Jiang

Η απόρριψη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής ενός ηθοποιού. Συμβαίνει ακόμα και σε μεγάλα ονόματα του χώρου. Οπότε η μόνη λύση είναι να μάθεις να την αποδέχεσαι και να μαθαίνεις μέσα από αυτή την δύσκολη διαδικασία. Ο Jiang σε αυτή την απολαυστική του ομιλία αναλύει πώς αντιμετώπισε τις δικές του μέρες απόρριψης, κάνοντας τρελά πράγματα, που τελικά λειτουργούσαν ως εμπειρίες, οι οποίες τον εξέλιξαν.
https://embed.ted.com/talks/ jia_jiang_what_i_learned_from_ 100_days_of_rejection#

2. Βάλε στόχους: Derek Sivers

Οι ηθοποιοί συνεχώς και μέσα σε πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους, πολύ περισσότερο από άλλους επαγγελματίες. Σε αυτή την ομιλία ο Derek Sivers εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να επιμένεις στους στόχους σου, προκειμένου να τους κάνεις πραγματικότητα.
https://embed.ted.com/talks/ derek_sivers_keep_your_goals_ to_yourself#

3. Από το ναυτικό στο θέατρο :Adam Driver

Ο πρωταγωνιστής του Σκορτσέζε και του Τζάρμους αφηγείται πώς εγκατέλειψε την καριέρα του ηθοποιού για το ναυτικό, αλλά τελικά επέστρεψε στην υποκριτική και αναλύει τις ομοιότητες ανάμεσα στον στρατό και στο θέατρο όσο αφορά στην πειθαρχία που απαιτείται.
https://embed.ted.com/talks/ adam_driver_my_journey_from_ marine_to_actor#

4. Γιατί οι γυναίκες πρέπει να αφηγηθούν τις ιστορίες της ανθρωπότητας: Jude Kelly

Σε μια από τις καλύτερες ομιλίες που έχουν γίνει στο TED σε σχέση με το θέατρο, η σκηνοθέτης του Jude Kelly αναφέρεται στον ρόλο των γυναικών μέσα στην τέχνη και στη σημασία που έχει η δική τους φωνή.
https://embed.ted.com/talks/ jude_kelly_why_women_should_ tell_the_stories_of_humanity#

5. Οχτώ μυστικά επιτυχίας: Richard St. John

Ο αναλυτής Richard St. John μέσα σε τρία διδάσκει οχτώ τρόπους για να φτάσει κανείς στην επιτυχία. Είναι τελικά όλα θέμα τύχης; Ή μήπως τελικά μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε τα πράγματα;
https://embed.ted.com/talks/ richard_st_john_s_8_secrets_ of_success#


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.