• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΕΣ
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΕΣ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΕΣ


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 24/02/2016 15:41
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Επιτυχημένες παραστάσεις, που αν και τελείωσαν, το κοινό τις θέλει κι έτσι επανέρχονται. Κάποιες αλλάζουν χώρους ή καστ, όμως η μαγεία τους παραμένει αναλλοίωτη.

Η ΓΚΑΜΠΥ συνεχίζει τα Δευτερότριτα να μας προτρέπει να μείνουμε ευαίσθητοι, αυτή τη φορά στο θέατρο Κιβωτός. Η Κίρκη Καραλή στήνει ένα ευφάνταστο σκηνικό για τη ζωή μιας γυναίκας που έζησε παράφορα και κράτησε μέχρι τέλους την ανθρωπιά της. Αυτή τη φορά μαζί με την Γωγώ Μπρέμπου και τη Λίλα Μπακλέση, θα δούμε τον Χρήστο Σιμαρδάνη, που θα ερμηνεύσει την απίστευτη Γαβριέλλα σε μεγάλη πια και ώριμη ηλικία.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Αύγουστου Κορτώ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη με την Λένα Παπαληγούρα στον κεντρικό ρόλο, φαίνεται πως δεν μπορεί να κατεβάσει αυλαία, αφού τόσο το κοινό όσο και οι κριτικοί την αποθεώνουν. Πλέον η Κατερίνα αφηγείται την τραγική της ιστορία στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου κάθε Δευτέρα και Τρίτη , αφού τις υπόλοιπες μέρες η Λένα Παπαληγούρα πρωταγωνιστεί στις ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ του Τσέχωφ που παρουσιάζεται στο Θέατρο Πορεία σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.

Ο Τάκης Χρυσικάκος επανέρχεται με την ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΚΟ του Νίκου Καζαντζάκη, αυτή τη φορά στο Θέατρο Ιλίσια. Μια παράσταση βασισμένη στο τελευταίο βιβλίο του μεγάλου μας λογοτέχνη, που ξεκίνησε πέρσι από την Κρήτη και ταξίδεψε έως τις Βρυξέλλες. Στην παράσταση εκτός από τον Τάκη Χρυσικάκο, που ερμηνεύει τον Νίκο Καζαντζάκη και πρόσωπα του έργου του, συμμετέχει και ο Σταύρος Ψαρουδάκης, που με τη λύρα και το τραγούδι του συνομιλεί με τους πρωταγωνιστές του, τον Καπετάν Μιχάλη, τον Αλέξη Ζορμπά, τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο και την ωραία Ελένη του Ομήρου!

ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ Μ' ΑΚΟΥΤΕ της Λούλας Αναγνωστάκη που παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με ένα θίασο εξαιρετικών ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους η Όλια Λαζαρίδου , μετακομίζει στο Θέατρο Σημείο. Από εκεί πλέον, οι ήρωες της Αναγνωστάκη θα παίρνουν υπόσταση κρατώντας ένα μικρόφωνο σαν να μιλούν σε μια συγκέντρωση, ξεχωρίζοντας από το πλήθος της διαδήλωσης.

Η Νένα Μεντή ξαναχτυπάει με την ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ , ρόλο που την έχει σημαδέψει, στο θέατρο Χώρα σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Το βιβλίο της Ρέας Μανέλη «Η γιαγιά μου η Ευτυχία» γίνεται η αφετηρία για να ξεδιπλωθεί η πολυκύμαντη ζωή της μεγάλης στιχουργού, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας από την Μεντή, που κατέκτησε πολλά βραβεία και συνεχίζει να κερδίζει το κοινό.

Τέσσερις παραστάσεις λοιπόν που αξίζουν την προσοχή σας. Αν δεν τις είδατε ακόμα, τώρα έχετε την ευκαιρία.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.