• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ
ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ


4.7/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 10/05/2016 14:27
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι ο μήνας των νεανικών φεστιβάλ, όπου καλλιτεχνικοί οργανισμοί δίνουν τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, που λειτουργούν ανασταλτικά για ομάδες που δεν έχουν πόρους.

Ο Τεχνοχώρος Cartel και φέτος τον Ιούνιο για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το SCRATCH Festival, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της performance να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν την πρώτη 20λεπτη εκδοχή της έμπνευσής τους. Ο νικητής αναδεικνύεται από το κοινό και κερδίζει τη δυνατότητα να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο CARTEL τη νέα σεζόν.
Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα του Τεχνοχώρου Cartel www.carteltexnoxoros.com και στείλτε τη συμπληρωμένη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016.

Οι Abovo για ένατη χρονιά ετοιμάζουν το Bob Festival στο Bios από τις 9-15 Μαΐου. Ατμόσφαιρα γιορτινή, πάρτυ, παραστάσεις που ξεχώρισαν μέσα στη σεζόν που πέρασε αλλά και ο διαγωνισμός Scratch Night , όπου
19 ομάδες παρουσιάζουν ένα μικρό απόσπασμα από τη δουλειά τους, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού. Η νικήτρια ομάδα μάλιστα φέτος κερδίζει χρηματικό έπαθλο 1.000€ για έξοδα παραγωγής, καθώς και ένα σεμινάριο σε θέματα παραγωγής και δραματουργίας από τους AbOvo ώστε να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη της πια παράσταση στο BIOS την ερχόμενη σεζόν!

Για όγδοη χρονιά στο θέατρο Επί Κολωνώ από τις 27 Μαΐου έως τις 26 Ιουνίου, έρχεται το OFF OFF Athens, που λειτουργεί ως ένα ανοιχτό show case. Οι ομάδες που συμμετέχουν μπορούν να παρουσιάσουν την παράστασή τους , έχοντας την τεχνική υποστήριξη του θεάτρου, να δοκιμαστούν στο κοινό, αλλά και να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου.

Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ», το επιτυχημένο σιδηροδρομικό φεστιβάλ Τεχνών που εμπνεύστηκε η Τατιάνα Λύγαρη στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, με στόχο την προώθηση νεανικών καλλιτεχνικών δυνάμεων συνεχίζει και φέτος τη παραγωγική του πορεία. Στα 12 μικρά και ιδιωτικά διαμερισματάκια του, τα 12 «κουπέ» του, καλλιτέχνες από όλους τους χώρους δημιουργούν και παρουσιάζουν πρωτοποριακά projects σύντομης διάρκειας για μικρές ομάδες θεατών, επί ένα συνεχές δεκαήμερο από τις 27 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.