• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!


5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Υπάρχει ένα μεγάλο, διάσημο και ιστορικό θέατρο, που κάθε βράδυ διαλύεται! Υπάρχει ένα πανάκριβο, πολύπλοκο, ευφάνταστο και εντυπωσιακό σκηνικό που κάθε βράδυ καταστρέφεται. Υπάρχει μια πλατεία κι ένας εξώστης, που σείονται από τα γέλια.

Είναι το θέατρο με τη μόνιμη ''ουρά'' απέξω, το θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο Μεταξουργείο! Εκεί που κάθε μέρα, από Τετάρτη έως Κυριακή, επικρατεί κυριολεκτικά ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ Ι.ΣΩΜ.Α.

Ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης, το φαινόμενο Μάρκος Σεφερλής. Ο αεικίνητος, πληθωρικός και πεισματάρης πολυκαλλιτέχνης, κατάφερε να φέρει στην ελληνική θεατρική σκηνή, ένα έργο που κυνήγησαν πολλοί κατά καιρούς, χωρίς όμως η προσπάθειά τους να αποφέρει καρπούς. Πρόκειται για το έργο «THE PLAY THAT GOES WRONG» των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields, το οποίο έχει ήδη κατακτήσει το θεατρόφιλο κοινό σε Λονδίνο, Παρίσι και Βουδαπέστη.
Σειρά της Αθήνας λοιπόν!

Όσοι (καταφέρετε να βρείτε εισιτήριο και να) επισκεφθείτε το θέατρο Περοκέ, αυτόν τον καιρό, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα έργο μέσα στο έργο. Το ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ Ι.ΣΩΜ.Α. είναι μία ξεκαρδιστική κωμωδία, που ..περιέχει ένα αστυνομικό θρίλερ με τίτλο «Φόνος στην έπαυλη Τζέιμσον».

Τι συμβαίνει όταν σε μία θεατρική παράσταση όλα πάνε στραβά; Όταν ο ηθοποιός ξεχνά τα λόγια του; Όταν «κολλάει» η πόρτα; Όταν γκρεμίζονται οι τοίχοι και πέφτουν τα πατώματα; Όταν η υπεύθυνη σκηνής κάνει τα πάντα προκειμένου να κλέψει το ρόλο της πρωταγωνίστριας; Ποιος είναι ο δολοφόνος στο έργο και πώς θα φτάσουμε στη λύση του μυστηρίου, όταν η ροή της παράστασης διακόπτεται από απρόσμενα ευτράπελα και αλλόκοτες συμπεριφορές;

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει σκηνοθετήσει με τρελλό κέφι και ευφυΐα αυτήν την παράσταση και πρωταγωνιστεί στη σκηνή ως Επιθεωρητής Κάρτερ, βάζοντας όλη του την ενέργεια. Θα τον δείτε να παίζει, να σκαρφαλώνει, να πέφτει, να σηκώνεται, να προσπαθεί να «σώσει» καταστάσεις με όλους τους τρόπους, να κάνει χιούμορ και να ζητάει τη γνώμη του κοινού – το στοιχείο της διαδραστικότητας δε λείπει ποτέ από τις παραστάσεις του – προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του κυρίου Τζέιμσον.

Ο Γιάννης Καπετάνιος, ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο Στέλιος Κρητικός, ο Γιάννης Ζουμπαντής, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Βάσω Ιωάννου και ο Αντώνης Βλάσσης, όλοι μέλη της θεατρικής ομάδας του Ινστιτούτου Σωματικής Αγωγής (Ι.ΣΩΜ.Α.), μαζί με την ψυχή της παρέας, τον Μάρκο Σεφερλή, δίνουν μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη. Όχι μόνο θα γελάσετε, αλλά θα νιώσετε την αγωνία και την έκπληξη, ίσως και να σοκαριστείτε, με όσα διαδραματίζονται μέσα (και έξω), στην έπαυλη Τζέιμσον. Ό,τι ακριβώς νιώθει δηλαδή ένας θεατής που παρακολουθεί ένα καλό αστυνομικό θρίλερ... ταυτόχρονα με μια ξεκαρδιστική κωμωδία!

Προλάβετε να κλείσετε τις θέσεις σας.

Θα βρείτε το δολοφόνο και, στο τέλος, θα πείτε και ένα τραγούδι!


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.