ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;


5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Είναι -σου λέει- ένας βρωμύλος και άξεστος τύπος, κυκλοφορεί με σώβρακα και ρόμπα, βρίζει συνεχώς και επινοεί σαδιστικούς τρόπους, να κάνει δυστυχείς τους ανθρώπους.

Ο Υιός του, τον έχει εγκαταλείψει προ πολλού και η επαναστάτρια 10χρονη Κόρη του, για να τον εκδικηθεί, χακεύει τον υπολογιστή του και αποστέλλει στα κινητά όλων των ανθρώπων, την ακριβή ημερομηνία θανάτου τους! Πανικός στο σύμπαν! Όλοι, αλλάζουν γραμμή πλεύσης, συνειδητοποιώντας το μάταιο και εφήμερο της ζωής.

Κάτι, που καθόλου δεν συμφέρει τα θεικά σχέδια. Παύουν να ΄ναι "άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου" και το περίφημο νόημα της ζωής, πάει περίπατο.

Πάνω σ' αυτήν την εξωφρενική σύλληψη, στήθηκε η συναρπαστική ταινία του Ζακό Βαν Ντορμέλ, «Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη» και δικαίως, όλοι μιλούν γι αυτήν.

Ένα ακαταμάχητα αστείο αποτέλεσμα της φαντασίας, με πρωταγωνιστή έναν Θεό κακότροπο, αλκοολικό και μονίμως σαλταρισμένο, που καταπιέζει την αμίλητη γυναίκα του και ταλαιπωρεί χασκογελώντας -βάσει αρρωστημένου σχεδίου- τον κόσμο.
Τα βρίσκει σκούρα, μόνο όταν η αντάρτισα Κόρη του, δραπετεύει, αναζητώντας στις γειτονιές των Βρυξελλών, τους δικούς της νέους Αποστόλους.
Ευτυχώς που, προς το τέλος, η επέμβαση της ήρεμης δύναμης της Συζύγου, κάνει τον ουρανό, όχι πιο γαλανό, αλλά υπέροχα... φλοράλ!

Πάμε αλλιώς τώρα. Πώς θα ήταν αν..
"Υπήρχε Θεός και ζούσε στην Αθήνα"; Θα πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε θέση αναπήρων, θα έπινε φραπεδιά, με 6 ζάχαρες, ακούγοντας στη διαπασών Παντελίδη και θα διόριζε όλο του το σόι στο Δημόσιο. Όχι;

 

Real news 14/2/2016


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.