ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ


1.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

Η εταιρία Post Scriptum για τις ανάγκες παραγωγής θεατρικής παράστασης αρχαίου δράματος σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη αναζητά ερμηνευτές και συγκεκριμένα: άνδρες ηλικίας έως 40 ετών, επαγγελματίες ηθοποιούς. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες στο τραγούδι και την κίνηση, καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο της αρεσκείας τους διάρκειας 1 λεπτού. Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους έως τις 14/08. Επιπλέον, η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.

Κατάθεση βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και μία πρόσφατη φωτογραφία μέχρι 10 Αυγούστου ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση- Post Scriptum».

Σημαντικές πληροφορίες:
Ημερομηνία πρώτης ακρόασης: Τρίτη: 21 Αυγούστου

Οι ηθοποιοί θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας και θα αμοίβονται μηνιαίως την περίοδο των προβών και των παραστάσεων και είναι απαραίτητο να είναι διαθέσιμοι τις ακόλουθες περιόδους:
Περίοδοι προβών: 27/08-16/10, 05/02-02/04 (Πρωινές ώρες)
Περίοδοι παραστάσεων: 17/10-30/10, 03/04-30/10/2019 (Πρωινές ώρες)

*Σημείωση: Στην παράσταση οι ηθοποιοί θα χρησιμοποιούν προσωπείο

 


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.