ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτοι γράψαμε πως ο έμπειρος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει στα σκαριά το «Ούτε γάτα,ούτε ζημιά» και ότι κλείνει γερό θίασο για να «χτυπήσει» στο θερινό «Λαμπέτη» και πρώτοι εξασφαλίσαμε για σας φωτογραφικό υλικό από την ανάγνωση   που έγινε χθες με το εκλεκτό επιτελείο του.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η αγαπημένη κωμωδία του τοπ διδύμου Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου θα ανέβει σε διασκευή που υπογράφει ο «πολύς» Θοδωρής Πετρόπουλος «παντρεύοντας» στοιχεία από την θεατρική και την κινηματογραφική βερσιόν.

Ήρωας του έργου είναι ο Λαλάκης, διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας που είναι παντρεμένος με την   όμορφη και νεότερή του Πόλη, η οποία τον αγαπάει και τον εμπιστεύεται αλλά δέχεται ερωτικές προτάσεις από έναν άγνωστο ονόματι Νίκο Κουτρουμπά. Ώσπου μια μέρα η φίλη της η Κική την πληροφορεί  ότι πιθανότατα ο Λαλάκης στα συχνά ταξίδια που κάνει, πάει έχοντας μαζί του την ερωμένη του. Εν τω μεταξύ, ο Λαλάκης της ανακοινώνει ότι φεύγει για ένα νέο επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη κι εκείνη ενώ έχει κάποιες αμφιβολίες για το ταξίδι του,δεν αντιδρά σοβαρά μέχρι που μαθαίνει ότι κάτι… βρωμάει πίσω από αυτό που έχει…ροζ τόνους. Αποφασίζει λοιπόν να πάει εκδρομή με τον Κουτσούμπα στην Θυμαριά,για να τον εκδικηθεί και με το που φτάνουν εκεί αρχίζουν οι μεγάλες σπαρταριστές ανατροπές…

Το «Ούτε γάτα,ούτε ζημιά» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την Άβα Γαλανοπούλου,τον Κώστα Ευριπιώτη την Μαρία Κατσανδρή,τον Γιώργο Κοψιδά, την Μένη Κωνσταντινίδου,την Γιάννη Ζιάννη,τον Μάρκο Μπούγια και την Δανάη Μπάρκα σε πρώτη θεατρική εμφάνιση! Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την παραγωγή αυτή που υπογράφεται από τον μαιτρ Τάσο Παπανδρέου.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.