Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΣ ΣΤΟ RADAR

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΣ ΣΤΟ RADAR


5.0/5 rating 1 vote

Ο Νίκος Μπουσδούκος, που θα υποδυθεί τον Υπηρέτη στην ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Είναι αριστούχος απόφοιτος του 1967 της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν, ιδρυτικό μέλος και συνεργάτης με το Αμφιθέατρο του Σ. Ευαγγελάτου, ενώ επίσης έχει συνεργαστεί με το Εθνικό και το Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Έχει σκηνοθετήσει πολλές παραστάσεις και διδάσκει υποκριτική σε αρκετές δραματικές σχολές.
Πέρα από το θέατρο τον έχουμε δει σε εξαιρετικές δουλειές στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση. Ο μεγάλος ηθοποιός είναι πατέρας της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ Άννας Μπουσδούκου.

Η Μαρία Σκούντζου και η Αναστασία Παπαστάθη, μητέρα και κόρη αντίστοιχα προσφέρουν για 2η χρονιά τσάι με υπνωτικό στους ανυποψίαστους πελάτες του πανδοχείου που διατηρούν, στην Τσεχία του μεσοπολέμου. Στην συνέχεια ληστεύουν τα θύματά τους με συνεργό τον παράξενο υπηρέτη, Νίκο Μπουσδούκο και τα ρίχνουν στο ποτάμι.

Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα και να φύγουν μακριά στο νότο, για να συναντήσουν την θάλασσα και το φως του ήλιου.
Τι γίνεται όμως όταν στο πανδοχείο φτάνει ο Γιαν, Βαγγέλης Ψωμάς, γιος της μητέρας και αδερφός της κόρης, που έλειπε τριάντα χρόνια και εκείνες δεν τον αναγνωρίζουν;
Η Μαρία, γυναίκα του Γιαν, Αλεξάνδρα Κουλούρη, διαισθανόμενη τον κίνδυνο αναζητά τον άντρα της. Άραγε θα αποτραπεί το μοιραίο;

Ο Καμύ βασισμένος σε αληθινή ιστορία, μεταχειρίζεται τα πρόσωπα και τα πράγματα συμβολικά. Θέτει θέματα όπως η σχέση του Θεού με τον άνθρωπο, η εξάρτηση μητέρας- κόρης, αφήνοντας ελεύθερο τον θεατή να δώσει την δική του ερμηνεία.

 

Μετάφραση-Σκηνοθεσία-Φωτισμοί: Αναστασία Παπαστάθη
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Ειρήνη Παγώνη
Μουσική Επιμέλεια: Πάνος Φορτούνας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Παυλοπούλου
Προβολή – Επικοινωνία: BrainCo

Θέατρο Radar
Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93 Τ.Κ. 11744
Τηλ.: 210 9769294
Ημέρες Παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο 9μμ
Κυριακή 7μμ
Έναρξη: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.