ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ LIN - MANUEL MIRANDA

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ LIN - MANUEL MIRANDA


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Δεν υπάρχει καλλιτέχνης στην Αμερική -ή μήπως σε ολόκληρο τον πλανήτη;- που να μην ονειρεύεται το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Για να κερδίσει όμως κάποιος αυτή τη διάκριση, πρέπει πρώτα να έχει κάνει μια πολύ μεγάλη επιτυχία, από αυτές που σπάνε τα ταμεία και αναστατώνουν το κοινό.

Πάντως ο Lin-Manuel Miranda, το μεγαλύτερο όνομα αυτή τη στιγμή στο Μπρόντγουεϊ και δημιουργός του πολυβραβευμένου μιούζικαλ «Hamilton» , με το σπαθί του θα αποκτήσει μέσα στο 2018 το δικό του αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood, σύμφωνα με ανακοίνωση του. Η παράσταση του έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, θεωρείται φαινόμενο και έχει αποθεωθεί από το κοινό και την κριτική.
Ανάμεσα στη λίστα των καλλιτεχνών που θα αστράφτουν στη Λεωφόρο της Δόξας θα είναι επίσης οι: Snoop Dogg, Shonda Rhimes , RuPaul , Carrie Underwood, Mary J.Blige και "Weird Al" Yankovic , με τον όποιο ο Μiranda μάλιστα βρισκόταν σε συνάντηση, όταν και στους δυο ανακοινώθηκε το ευχάριστο νέο.

Ο Miranda έχει βραβευτεί με τρία βραβεία Τόνυ, δύο Γκράμυ, Έμμυ, καθώς επίσης και με βραβείο Πούλιτζερ για το καλύτερο θεατρικό έργο.

 

Στη φωτογραφία ο Lin-Manuel Miranda στο Puerto Rico Walk Of Fame


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.