Η CATE BLANCHETT ΣΤΟ BROADWAY

Η CATE BLANCHETT ΣΤΟ BROADWAY


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Η Cate Blanchett πρόκειται να εμφανιστεί στο Broadway, στο τέλος του χρόνου, με το έργο THE PRESENT, μια σύγχρονη μεταφορά του ΠΛΑΤΟΝΟΦ.

Η παραγωγή του Sydney Theatre Company με τίτλο THE PRESENT και με πρωταγωνιστές την Cate Blanchett και τον Richard Roxburgh, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, θα μεταφερθεί στο Broadway στο τέλος του χρόνου.
Το THE PRESENT είναι μια σύγχρονη μεταφορά του ΠΛΑΤΟΝΟΦ του Τσέχοφ, που ανακαλύφθηκε το 1920, δεκαέξι χρόνια μετά τον θάνατο του συγγραφέα.
Η διασκευή του Andrew Upton, η οποία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, μεταφέρει τη σκηνική δράση στα μέσα της δεκαετίας του 1990, στη μετα-περεστρόικα εποχή της Ρωσίας, όπου μια ομάδα φίλων της οποίας ηγείται ο Πλατόνοφ, ένας μισογύνης δάσκαλος και η σύζυγός του Σάσα, μαζεύονται για να γιορτάσουν τα τεσσαρακοστά γενέθλια της Άννα Πετροβνα, της γυναίκας που τον εγκατέλειψε.
Η σπουδαία Kate Blanchett, περιμένει μ' αγωνία να ανέβει στο Broadway, ενώ η είδηση του καλλιτεχνικού γεγονότος έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της.

(Πηγή φωτογραφίας: www.cate-blanchett.com)


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.