Η UTE LEMPER ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ PAULO COELHO

Η UTE LEMPER ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ PAULO COELHO


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Η βασίλισσα του σκοτεινού και ανατρεπτικού καμπαρέ Ute Lemper είναι γνωστή για τις εξαιρετικές ερμηνείες των τραγουδιών του Kurt Weill. Η τελευταία όμως πηγή έμπνευσής της είναι ο Βραζιλιάνος συγγραφέας Paulo Coelho.
Έτσι ετοιμάζεται τον Σεπτέμβριο να εμφανιστεί στη μεγάλη Βρετανία σε μια παράσταση με τραγούδια, βασισμένα στο βιβλίο του Coelho «A Manuscript Found in Accra», γιατί, όπως η ίδια λέει, θέλει να προσφέρει ένα χρήσιμο για την ανθρωπότητα ρεπερτόριο. «Πάντα ήθελα να μην τραγουδάω ρομαντικά τραγούδια», δηλώνει στην εφημερίδα Observer , αλλά τραγούδια των κατατρεγμένων και των απόβλητων. Η μουσική έχει τη δύναμη να τα εκφράζει όλα αυτά πέρα από τις λέξεις».

Η διάσημη ερμηνεύτρια περιγράφει αυτή τη δουλειά, που φέρει τον τίτλο «9 Cecrets» ως μια απόλυτα θετική και ανυψωτική εμπειρία, χωρίς τίποτα το σκοτεινό, που στόχο έχει να εμπνεύσει το κοινό μέσα από τη γραφή του πολυδιαβασμένου συγγραφέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το τρίτο μέρος μιας τριλογίας βασισμένη σε συγγραφείς. Πριν από τον Coelho, είχε προηγηθεί η ποίηση του Νeruda και του Charles Bukowski.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.