Η BETTE MIDLER ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ BROADWAY

Η BETTE MIDLER ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ BROADWAY


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

H μεγάλη κυρία του αμερικανικού box office, επιστρέφει στο Broadway, ερμηνεύοντας την Dolly Gallagher Levi, στο μιούζικαλ των M. Stewart και J. Herman HELLO, DOLLY! 

Η σκηνοθεσία είναι του Jerry Zaks και χορογραφίες του Warren Carlyle, τον επόμενο Μάρτιο.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη που θα υποδυθεί την σκαμπρόζα Ντόλυ, τον Μάρτιο και περιμένει εναγωνίως να ξεκινήσει πρόβες. Το HELLO, DOLLY! βασίζεται στην «Προξενήτρα» του Θόρντον Ουάιλντερ που πέρσι ερμήνευσε η Βίκυ Σταυρόπουλου σε σκηνοθεσία Κων/νου Μαρκουλάκη. Το εν λόγω μιούζικαλ, έχει παρουσιαστεί τελευταία στην Ελλάδα από το ΚΘΒΕ με τη Χρυσούλα Διαβάτη στον ομώνυμο ρόλο σε σκηνοθεσία Γ. Ιορδανίδη.

Πρόκειται για παραμύθι και μαζί μια σάτιρα της καθημερινής ζωής στην Νέα Υόρκη, στις αρχές του περασμένου αιώνα, που όμως έχει πολλά κοινά με το σήμερα. Μια τρυφερή μουσική κωμωδία καταστάσεων, με χορευτικά και τραγούδια, όπου η θρυλική προξενήτρα, η Ντόλλυ, η πιο διάσημη χήρα σ' όλη τη Νέα Υόρκη, βρίσκει λύσεις στο πρόβλημα του καθενός.

Η τελευταία εμφάνιση της Midler σε σκηνή του Broadway, ήταν στον μονόλογο του John Longan «I'll Eat You Last: A Chat With Sue Menger» , όπου έδωσε μια συγκλονιστική ερμηνεία, παίζοντας τη θρυλική ατζέντη του Hollywood, Sue Menger.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.