Ο JEFF BRIDGES ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Ο JEFF BRIDGES ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Το θέατρο Jermyn Street του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ο Jeff Bridges θα συμμετάσχει στην νέα του παραγωγή με τίτλο «Off The King's Road». Ο Bridges θα συμπληρώσει το καστ μαζί με τους Michael Brandon, Cherie Lunghi,Kuke Pitman κ.α.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα ερμηνεύσει το ρόλο ενός ψυχιάτρου. Σκηνοθετημένο από τον Alan Cohen το έργο του Αlan Koenigberg ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Λονδίνο, αφού δοκιμάστηκε στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες.

Ο συγγραφέας δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του διάσημου ηθοποιού, σε έναν τόσο σημαντικό ρόλο του έργου. Ο ίδιος γνώριζε τον Bridges και επαγγελματικά και προσωπικά και τον θαυμάζει. Όταν ο σκηνοθέτης του πρότεινε τον μεγάλο σταρ για τον ρόλο του ψυχιάτρου, πίστευε εξ αρχής ότι ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά το θεωρούσε δύσκολο να επιτευχθεί, μιας και ο Bridges είναι πολύ επιλεκτικός στις συνεργασίες του.

Το έργο του Koenigsberg επικεντρώνεται σε έναν Αμερικανό ονόματι Matt Browne, που αποσύρεται για μια εβδομάδα σε ένα μικρό ξενοδοχείο του Λονδίνου μετά από τον θάνατο της γυναίκας του.
Η παράσταση θα ανέβει τον Ιούνιο στο Λονδίνο.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.