Ο KEVIN SPACEY ΓΙΝΕΤΑΙ Ο CLARENCE DARROW

Ο KEVIN SPACEY ΓΙΝΕΤΑΙ Ο CLARENCE DARROW


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Ο Κέβιν Σπέισι θα πρωταγωνιστήσει στο έργο του David W. Rintels «Clarence Darrow», ερμηνεύοντας το φημισμένο δικηγόρο του «Monkey Trial» σε σκηνοθεσία Τhea Sharrock στη Νέα Υόρκη μετά την επιτυχημένη του πορεία στο Old Vic του Λονδίνου.

O Darrow ήταν ο θρυλικός δικηγόρος των αρχών του 19ου αιώνα, υπερασπιστής των πολιτικών δικαιωμάτων,ο οποίος έγινε κυρίως γνωστός για την εκπροσώπηση του αναπληρωματικού καθηγητή John Scopes,ο οποίος κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου της πολιτείας του Τενεσί, διδάσκοντας την θεωρία της εξέλιξης. Η υπόθεσή του έμεινε γνωστή στην ιστορία ως η «Δίκη του πιθήκου» (Monkey Trial).

Ο Σπέισι, που πρωτοήρθε σε επαφή με το έργο ήδη από τα γυμνασιακά του χρόνια ,ενσαρκώνει για ενενήντα λεπτά τον Darrow, ο οποίος με το θρυλικό του πνεύμα αποκαλύπτει πτυχές από τις απίστευτες εμπειρίες του, καθώς επίσης και λεπτομέρειες από λιγότερο γνωστές δίκες του που τον καθιέρωσαν ως τον γίγαντα των δικαστικών αιθουσών και ήρωα των πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένος με αυτό το έργο και ανυπομονεί για τις παραστάσεις. Θεωρεί πρόκληση να παρουσιάσει την υπέροχη ιστορία του Darrow στο ευρύ κοινό, καθώς το έργο θα παρουσιαστεί για δύο βραδιές στη Νέα Υόρκη και μάλιστα σε γήπεδο τένις, στο Arthur Ashe Stadium in Flushing στις 15 και 16 Ιουνίου.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.