Ο KEVIN SPACEY ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ TONY

Ο KEVIN SPACEY ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ TONY


3.0/5 rating 1 vote

Η απονομή των σημαντικών θεατρικών βραβείων της Αμερικής, των Tony Awards, θα λάβει χώρα στις 11 Ιουνίου, ενώ οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 2 Μαΐου.
Η έκπληξη της φετινής απονομής είναι πως οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Kevin Spacey.

Ο Spacey έχει μια σειρά από διακρίσεις στο ενεργητικό του: Το 1991 απέσπασε τοΤony για την ερμηνεία του στην παράσταση «Lost in Yonkers», έχει τιμηθεί με το βραβείο Olivier για την παράσταση «The Iceman Cometh», έχει κερδίσει Όσκαρ, ενώ ήταν υποψήφιος και για το Emmy. Για περισσότερο από μία δεκαετία διατέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του The Old Vic Theatre Company, ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα του Λονδίνου. Παρόλα αυτά, όπως ο ίδιος δήλωσε με χιούμορ, δεν ήταν η πρώτη επιλογή των υπεύθυνων της διοργάνωσης. «Ήμουν η δεύτερη επιλογή για τους "Συνήθεις Ύποπτους", η τετάρτη για το "American Beauty" και η 15η ως οικοδεσπότης των φετινών Tony Awards. Πιστεύω ότι η καριέρα μου έχει μπει στο σωστό δρόμο, ίσως καταφέρω να παρουσιάσω και τα Όσκαρ, όταν όλοι οι υπόλοιποι απορρίψουν την πρόταση».
Πάντως δεν παρέλειψε με προσωπικό του tweet να αναφερθεί και στην γκάφα των φετινών Όσκαρ, γράφοντας πως ελπίζει να μην μπερδευτούν οι φάκελοι.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.