ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΣΤΟ WHITE RABBIT RED RABBIT

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΣΤΟ WHITE RABBIT RED RABBIT


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Μια σειρά από μεγάλους αστέρες του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης, έχουν ανακοινωθεί για ένα off-Broadway σόλο show, με τίτλο "White Rabbit Red Rabbit”.

Πρόκειται για το διεθνούς φήμης έργο του Nassim Soleimanpour, που ήδη παίζεται στο Westside Theatre. Η παραγωγή διαθέτει ένα εναλλασσόμενο καστ ηθοποιών , όπου ο καθένας θα βλέπει το σενάριο για πρώτη φορά, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Η παραγωγή έχει το σύνθημα: καμία πρόβα, κανένας σκηνοθέτης, κανένα σκηνικό. Ο βραβευμένος δύο φορές με το βραβείο Emmy και υποψήφιος για βραβείο Τony Bobby Cannavale, ο βραβευμένος τέσσερις φορές με βραβείο Emmy και μια με βραβείο Tony David Hyde Pierce, o υποψήφιος για Oscar και βραβευμένος με Emmy Shohrh Aghdashloo, και ο George Takei γνωστός από το Star Trek,Κyra Sedwwick,Alan Cumming, είναι κάποια από τα ονόματα που θα παρελάσουν στην ιδιαίτερη αυτή παραγωγή.

Στο "White Rabbit Red Rabbit", ο νεαρός Ιρανός συγγραφέας Nassim Soleimanpour, που του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, βρήκε έναν τρόπο να μιλήσει για όλα όσα συμβαίνουν εκεί. Το έργο του συνδυάζει κωμικά και δραματικά στοιχεία, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον θεατρικό πείραμα που μπορεί να αφυπνίσει τους θεατές.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.