ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ALMEIDA THEATRE

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ALMEIDA THEATRE


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Ένα από τα πιο σημαντικά θέατρα της βρετανικής πρωτεύουσας, το Almeida Theatre, εγκαινίασε ένα καινούργιο πρότζεκτ, κατά το οποίο θα προβάλει σημαντικούς ιστορικούς λόγους, ερμηνευμένους από μεγάλους πρωταγωνιστές.
Το όλο εγχείρημα φέρει τον τίτλο «Figures of Speech» και στην ουσία πρόκειται για μικρού μήκους φιλμάκια, όπου ηθοποιοί και νέοι ηγέτες θα εκφωνούν ιστορικές ομιλίες. Ανά πέντε μέρες θα κυκλοφορεί μία ομιλία, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε online, αν συνδεθείτε στο https://www.speech.almeida.co.uk.
Ο Ian McKellen θα διαβάσει τον λόγο του Αμερικανού πολιτικού Harvey Milk, ο Lucian Msamati αναλαμβάνει τον λόγο του Μαντέλα, η Fiona Shaw διαβάζει Virginia Woolf, ο Nicola Walker θα εκφωνήσει μια ομιλία της ακτιβίστριας Elizabeth Glaser και ο Ashley Walters τον λόγο του Neil Kinnock.

Όλα τα φιλμάκια είναι σκηνοθετημένα από τον Anthony Almeida. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οργανισμού Rupert Goold που συνέλαβε την ιδέα, δήλωσε πως στόχος είναι να χρησιμοποιήσουν την δύναμη του θεάτρου, για να διερευνήσουν μείζονος σημασίας πολιτικά και κοινωνικά θέματα ή ιδέες.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.