ΒΟΗΘΟΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ

ΒΟΗΘΟΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ "ΝΥΦΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ"


5.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

Μια τρελή οικογενειακή ιστορία για την αιώνια διαμάχη νύφης – πεθεράς, που η Βίβιαν, όπως μας εξομολογείται, θα ζήσει άλλες δύο ακόμα φέτος τον χειμώνα: μία στο πλατό και μία στο σπίτι της.

- Φέτος συμμετέχετε στην παράσταση "Νύφη Κουράγιο" στην Κεντρική σκηνη Ζωή Λάσκαρη του Πολυχώρου "Αθηναΐς"…

Είναι το πρώτο έργο που έγραψε μόνος του ο Νίκος Μουτσινάς. Μία δροσερή κωμωδία, με πλοκή και γρήγορη δράση που στόχο έχει να προβληματίσει και να διακωμωδήσει καταστάσεις γύρω από τη μόνιμα θυελλώδη σχέση μάνας - γιου. Η Βίβιαν (Ζωή Λάσκαρη), μία εύπορη καριερίστα δικηγόρος παντρεμένη και χωρισμένη τέσσερις φορές, αγαπά παθολογικά τον γιο της Αστέρη (Βασίλης Μπαξεβάνης), ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη με την κοπέλα του Μυρίνη(Μαρία Ελένη Λυκουρέζου). Κάποια στιγμή αποφασίζει να τον επισκεφτεί,συνοδευόμενη απο τη βοηθό της Καίτη (Βίβιαν Κοντομάρη) και τον ψυχολόγο της Φαίδωνα (Κωνσταντίνος Ζαμπάρας).Όταν πληροφορείται ότι ο Αστέρης πρόκειται να παντρευτεί και ότι θα γνωρίσει και τη μέλλουσα νύφη της, την κυριεύει ο πανικός και αρχίζει να καταστρώνει απίθανα σχέδια για να αποτρέψει το γεγονός. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί πρόσωπα όπως την Ελένη(Σύνθια Μπατσή), την προηγούμενη σχέση του Αστέρη και τον Ορέστη (Δημητρης Τσέλιος) έναν άνεργο ηθοποιό για να υποδυθεί τον gay φίλο του.

- Κάτι παραπάνω για τον δικό σας ρόλο;

Η Καίτη είναι η βοηθός της Βίβιαν και ταυτόχρονα η καλύτερη της φίλη. Ο άνθρωπος που επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή για να διατηρήσει τις ισορροπίες. Είναι συνήθως εριστική και κυνική, με χιουμοριστική διάθεση πάντα, και τρέφει βαθειά αγάπη για την κυρία της.

- Γιατί πάντα αυτή η σχέση μάνας και νύφης είναι τόσο συγκρουσιακή, ακόμα και σε μη προφανές επίπεδο;

Αν κρίνω από τη σχέση μου με την πεθερά μου, δεν είναι πάντα. Είμαι τυχερή γιατί στα δύσκολα παίρνει το μέρος μου. Παρά όλα αυτά όπως έχει αναφέρει και ο Νίκος (Μουτσινάς) σε κάποια πρόβα : "Είναι κουτή οποία γυναίκα νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει τον γιο από την μάνα".

- Λένε πολλοί ότι ο κόσμος έχει ανάγκη την κωμωδία σήμερα. Γιατί;

Γιατί με τόσο πόνο και θλίψη γύρω μας ο προβληματισμός στο θέατρο όταν συνδυάζεται με το γέλιο, αφήνει στο θεατή μία νότα αισιοδοξίας για τη ζωή.

- Επόμενα σχέδια..

Περιμένω με αγωνία να ανεβεί η παράστασή μας και ταυτόχρονα ξεκινάμε γυρίσματα για τη σειρά "Το σόι σου", που θα συνεχίσει να προβάλλεται για δεύτερη σεζόν στο κανάλι του Alpha. Συνολικά προετοιμάζομαι για να ζήσω φέτος τρεις τρελές οικογενειακές καταστάσεις, μία στο σανίδι, μία στο πλατό και μία στο σπίτι μου!

- Σας ευχαριστώ πολύ.

Κι εγώ.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.