• BUZZ
  • Νέα
  • '12 ΑΝΤΙ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ' ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
'12 ΑΝΤΙ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ' ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

'12 ΑΝΤΙ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ' ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 16/12/2018 15:09
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Ο Βασίλης Παπαβασιλείου παραδίδει σεμινάριο αφιερωμένο στο Μολιέρο, σε ηθοποιούς στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Φρυνίχου 14.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι τις 14/1 το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Διάρκεια Σεμιναρίου: 60 ώρες (12 συναντήσεις των 5 ωρών).
Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 13.00-18:00
Από Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και μέχρι Δευτέρα 8 Απριλίου. (Την Καθαρά Δευτέρα 11/3 το μάθημα δεν θα πραγματοποιηθεί, μεταφέρεται, όπως επίσης το μάθημα της Δευτέρας 25/3 θα αντικατασταθεί την Παρασκευή 22/3).

Κόστος Σεμιναρίου: 320 €

Πληροφορίες Εγγραφής: Έως 4/2 καθημερινά (Δε-Πα 10:00-15:00) στα τηλέφωνα: 2103222760 και 6976510251.
Ο Βασίλης Παπαβασιλείου είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1949. Στις τελευταίες δουλειές του συγκαταλέγονται, Η Ελένη του Γιάννη Ρίτσου, Relax…Mynotis, Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή… θα πεις κι ένα τραγούδι, Ιφιγένεια εν Ταύροις του Γκαίτε, Ο Τυχοδιώκτης…βασισμένος στον Χουρμούζη, Του Κουτρούλη ο γάμος του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, ο Κύκλωπας του Ευριπίδη καθώς επίσης και δύο οπερέτες του Θεόφραστου Σακελλαρίδη.
Συνολικά έχει σκηνοθετήσει τριάντα παραστάσεις μέσα σε ισάριθμα χρόνια (έργα Σοφοκλή, Γκολντόνι, Μαριβώ, Χόρβατ, Μποντ, Σαίξπηρ Πιραντέλλο, Μολιέρου, Αναγνωστάκη, Στάικου, Μανιώτη, κ.ά.).
Έχει μεταφράσει θεατρικά και πεζά κείμενα (Γκολντόνι, Μποντ, Μολιέρος, Μπαρτ, Σαντ, κ.ά.). Τιμήθηκε με διακρίσεις από τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Χαλανδρίου, την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών και το Φεστιβάλ Θεάτρου Συρακουσών της Σικελίας. Δίδαξε, όχι συστηματικά, σε δραματικές σχολές και στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.