• BUZZ
  • Νέα
  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ FEELING GOOD ΜΕ Γ. ΜΠΕΖΟ, Β. ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ, Μ. ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ, IRENE, Α. ΚΟΛΟΒΟ, Ε. ΜΠΟΤΟΝΑΚΗ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ FEELING GOOD ΜΕ Γ. ΜΠΕΖΟ, Β. ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ, Μ. ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ, IRENE, Α. ΚΟΛΟΒΟ, Ε. ΜΠΟΤΟΝΑΚΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ FEELING GOOD ΜΕ Γ. ΜΠΕΖΟ, Β. ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ, Μ. ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ, IRENE, Α. ΚΟΛΟΒΟ, Ε. ΜΠΟΤΟΝΑΚΗ


5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 07/12/2015 14:35
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Ακούστε την εκπομπή FEELING GOOD της Σεμίνας Διγενή, στον Real fm.

Καλεσμένος της, ο Γιάννης Μπέζος, που μιλάει για τον "Αρχοντοχωριάτη" του Μολιέρου, στο Βρετάνια, για τη σκηνοθεσία του έργου του πολυβραβευμένου Αμερικανού συγγραφέα Ρατζίβ Τζόζεφ, "Playground... Ανοιχτές Πληγές", στο "Ιλίσια Βολανάκης", αλλά και τις μοναδικές ερμηνείες του στη μουσική σκηνή "Γραμμές".

Επίσης, η Βάσω Καβαλιεράτου, για τον ρόλο της στην ξεκαρδιστική διαδραστική παράσταση, με ζωντανή μουσική, οι θεατές της οποίας, καλούνται να εξιχνιάσουν ένα «σκοτεινό» έγκλημα, μελετώντας τα στοιχεία και ανακρίνοντας οι ίδιοι τους υπόπτους, στο Εl convento del arte.

Στον ίδιο, εξαιρετικής αισθητικής χώρο, η Irene μας μιλάει για το ξεκίνημα των live εμφανίσεών της και την εκρηκτική συνύπαρξή της με μία δυνατή nu soul μπάντα σε ένα μουσικό πρόγραμμα με αναφορές από το χώρο της soul, funk και blues.

Ο Μάνος Καρατζογιάννης, για τη σκηνοθεσία της παράστασης που βασίζεται στο έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Σ’ εσάς που με ακούτε» και ξεκινάει στις 10 Δεκεμβρίου, στο Blackbox του Ιδρύματος Κακογιάννης.

Ο Αναστάσης Κολοβός, για τη συμμετοχή του στη σπαρταριστή κωμωδία ΑΙ2 ΤΡΑΓΩΔΙΑΙ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μανώλη, στο θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής.

Η Ελβίνα Μποτονάκη, για τη Θεατρική Ομάδα VAGABOND που παρουσιάζει στον Τεχνοχώρο Cartel, τη μαύρη κωμωδία "SocialLies 2078", την οποία γράφει και σκηνοθετεί.

Ακούστε την εκπομπή ΕΔΩ.


Ετικέτες

Feeling Good

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.