• BUZZ
  • Νέα
  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ FEELING GOOD ΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΤΟΛΗ, ΣΑΡΑΝΤΟ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ FEELING GOOD ΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΤΟΛΗ, ΣΑΡΑΝΤΟ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ FEELING GOOD ΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΤΟΛΗ, ΣΑΡΑΝΤΟ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 13/11/2017 18:50
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Καλεσμένη της Σεμίνας Διγενή το περασμένο Σάββατο, στην εκπομπή της Feeling good, στον Real fm, ήταν η Μαριάννα Τόλη, σε μια αποκαλυπτική κουβέντα για την εντυπωσιακή διαδρομή της στη μουσική, το θέατρο, την τηλεόραση, τη διαφήμιση, το σινεμά, το χορό, αλλά και την Ιστορία της Τέχνης και την Ψυχολογία. Μιλούν επίσης για τη φετινή φαντασμαγορική υπερπαραγωγή της, τον "Μολυβένιο Στρατιώτη", στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ.

Την Κυριακή την ίδια ώρα, βρέθηκε στο στούντιο, ο σπουδαίος και χειμαρρώδης Ηλίας Λογοθέτης και μίλησε για την περίφημη παράστασή του, που παίζεται για 13η χρονιά "Το αμάρτημα της μητρός μου" του Γ. Βιζυηνού, με επάξια συνοδό τη Μ. Ζαχαρή.
Στην ίδια εκπομπή, καλεσμένος και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Σαράντος, για τη συγκλονιστική παράστασή του "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ" στο Θέατρο Από Μηχανής .
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο μεγάλος ηθοποιός δεν παραλείπει, να μιλήσει στην εκπομπή, με τα καλύτερα λόγια για την παράσταση του συναδέλφου του και να προτρέψει τους ακροατές, να παρακολουθήσουν οπωσδήποτε, τον σοφό και απολύτως επίκαιρο λόγο του Μακρυγιάννη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ.

Επιμέλεια εκπομπής Μελπομένη Μαραγκίδου.
Ηχολήπτες Λάσκαρης Αγοραστός- Μαρία Ψάλτη.
Με την ευγενική χορηγία του bar-restaurant ZONARS και τη συνεργασία της εταιρίας επικοινωνίας Brainco.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.