• BUZZ
  • Νέα
  • ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 05/06/2019 17:01
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Το Φεστιβάλ Αθηνών ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη και πλήθος κόσμου, κοινό, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και φίλοι του Φεστιβάλ, συναντήθηκαν στην Πειραιώς 260, για να υποδεχτούν το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια.

Μέσα σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρέα με την Mastercard, τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, με μουσική από τον Pepper 96,6 που μετέδιδε ζωντανά και τις ολοκαίνουριες απολαυστικές προτάσεις από το Schweppes που φέρνουν το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά, οι προσκεκλημένοι μπόρεσαν να ζήσουν μια ανεκτίμητη βραδιά.

Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους καλλιτέχνες των παραγωγών που άνοιξαν το Φεστιβάλ, δηλώντας επίσημα την έναρξή του. Μετά το υπέροχο Love Story της Candice Breitz, το Building hope του Μαρκ Χατζηπατέρα και την έκθεση του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης που λειτουργούσαν από τις 19:00 ως αργά το βράδυ, αλλά το mural του Παύλου Τσάκωνα Two, hands, ακολούθησαν οι πρεμιέρες τριών ξεχωριστών παραστάσεων: Οι sold out Μεταμορφώσεις του Οβίδιου, από την ομάδα C. for Circus, το Γένεσις 6, 6-7 από την ανατρεπτική Angelica Liddell, αλλά και το #PUNK από τη Nora Chipaumire, που ενθουσίασε το κοινό.

Σήμερα, 5 Ιουνίου, στο Ηρώδειο κάνει πρεμιέρα η Νόρμα από την Εθνική Λυρική Σκηνή και στην Πειραιώς 260 η πολυαναμενόμενη Ζιζέλ του Κώστα Τσιούκα.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.