• BUZZ
  • Νέα
  • ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 26/10/2015 17:05
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
ΜΙΑ ΕΧTRA ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ»
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5.00μμ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
SOLΙDARITY NOW ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ


Τα παιδιά είναι πάντα τα πιο εύκολα θύματα των πολέμων.
Και σε αυτή την προσφυγική κρίση δεν αποτέλεσαν την εξαίρεση.
Στην Ελλάδα, από την αρχή του χρόνου, τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά ξεπέρασαν τα 25.000. Τα παιδιά αυτά –κάποιες φορές και παιδιά πέντε ή έξι ετών –ταξιδεύουν μόνα, συχνά εγκαταλείπονται στα σύνορα ή πάλι, χάνουν κάθε επαφή με την οικογένειά τους. Πρόκειται για μία εξαιρετικά ευάλωτη ομάδα και αντιμετωπίζουν κινδύνους όπως η εκμετάλλευση από κυκλώματα trafficking, παιδική πορνεία αλλά ακόμα αδυναμία να βρουν στέγη, τροφή και να έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.

Το θέατρο ΠΟΡΕΙΑ ανακοινώνει μία επιπλέον παράσταση «Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ»
το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 5.00μμ και σε συνεργασία με το πρόγραμμα SolidarityNow, συμβάλλει στη φροντίδα και την προστασία των ασυνόδευτων παιδιών αλλά και των παιδιών που ταξιδεύουν με έναν από τους δυο γονείς τους, στο «ταξίδι για μία νέα ασφαλή πατρίδα».

Όλα τα έσοδα* που θα συγκεντρωθούν από την ειδική αυτή παράσταση του έργου «Μεγάλη Χίμαιρα» που διοργανώνεται στις 7 Νοεμβρίου, θα διατεθούν για ασυνόδευτα ανήλικα και μονογονεϊκές οικογένειες ώστε να συνεχίσουν το δύσκολο ταξίδι της επιβίωσής τους από τα νησιά μας προς την Ειδομένη κι από εκεί σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Το θέατρο ΠΟΡΕΙΑ, οι καλλιτέχνες κι όλοι οι συντελεστές της παράστασης «Η Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ.Καραγάτση (σε σκηνοθεσία Δ.Τάρλοου) θα στηρίξουν τις ομάδες αυτές με: είδη πρώτης ανάγκης (γαλότσες, θερμαντικές κάλτσες, υπνόσακους, σκούφους, κασκόλ, πάνες, μάρσιπους, κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ.)


*Σημείωση: Όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την απευθείας στήριξη του συγκεκριμένου πληθυσμού. Δεν θα καλύψουν λειτουργικές ανάγκες του SolidarityNow.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.