• BUZZ
  • Νέα
  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!


5.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 28/01/2016 18:41
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Ο Μάρκος Σεφερλής και οι συντελεστές της παράστασης ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ Ι.ΣΩΜ.Α που παρουσιάζεται στο Θέατρο Περοκέ, υποδέχθηκαν τους φίλους και το κοινό, την περασμένη Τρίτη 26 Ιανουαρίου, σε μια διαφορετική "επίσημη" πρεμιέρα.

Αυτή η έκτακτη παράσταση, με ιερό σκοπό, για βοήθεια σε ανθρώπους με ανάγκη, είχε άμεση, θερμή και τεράστια ανταπόκριση.

Οι καλεσμένοι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και το κοινό, έφεραν στο θέατρο, δέματα με είδη πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα και είδη ατομικής υγιεινής), τα οποία θα σταλούν στις εθελοντικές ομάδες, που δρουν αυτόν τον καιρό στη Λέσβο, σε μια προσπάθεια υποστήριξης του έργου τους και βοήθειας στους πρόσφυγες, που φτάνουν στο νησί.

Ανάμεσα στους θεατές, ο πρόεδρος του STAR Πάνος Κυριακόπουλος με τη σύζυγό του Έλενα, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, η Λόλα Νταιφά, ο Κάρολος Παυλάκης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Ντίνος Καρύδης, η Νατάσα Ράγιου, ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο Κώστας Ευριπιώτης, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Κώστας Σόμμερ, η Έλενα Τσαβαλιά, ο Νίκος Ζερβός, ο Αντώνης Γαλαίος, ο Κ. Π. Παναγιωτόπουλος, οι Vegas, ο Γιάννης Δρίτσας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπ. Μπιμπίλας, οι Rec, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Ανδρέας Λαγός, ο Χρήστος Γιάνναρης, ο Γιώργος Σπέντζος, ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, ο Πέτρος Ξεκούκης, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Τόνια Φουσέκη, ο Γιώργος Ματαράγκας, o Κώστας Δόξας, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Σταν, ο Ηλίας Βρεττός, ο Γιώργος Μανίκας, η Ελένη Καρποντίνη, ο Μάνος Καμπίτης, η Αναστασία Ναζλίδου, ο Μάκης Πατέλης, ο Δημήτρης Καμπόλης, ο Ανδρέας Μπουτσικάκης, η Αντζελα Ευριπίδη, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Παντελής Αμπατζής, η Τέτα Καμπουρέλη, ο Στέλιος Χανταμπάκης κα


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.