• BUZZ
  • Νέα
  • 'EROICA' ΣΤΟ ΙΜΚ
'EROICA' ΣΤΟ ΙΜΚ

'EROICA' ΣΤΟ ΙΜΚ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 10/06/2019 12:03
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Με αφετηρία το εμβληματικό μυθιστόρημα του Κοσμά Πολίτη, ο Όμιλος Σύγχρονου Θεάτρου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη εξετάζει, εκ των έσω, την εφηβεία, όπως τη βιώνει κι όπως μπορεί να την περιγράψει. Μαθητές του Γυμνασίου συζητούν με καθηγητές και με αποφοίτους από την τάξη του 1981 ως αυτή του 2017 για την ενηλικίωση. Θέτουν δύσκολα ερωτήματα για τη συναισθηματική ωρίμανση, την αναζήτηση ταυτότητας, την ανάγκη να ανήκεις κάπου, τον έρωτα, τα ιδανικά, τα στερεότυπα, τον αποχαιρετισμό, τον θάνατο, τη στιγμή, τον ηρωισμό, όσα κάνουν τις ψυχές να πεταρίζουν.

«Πόση εφηβική ματιά χωρά στην κοινωνία των ενηλίκων; Πόση ενήλικη ζωή αντέχει ένας έφηβος;»

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση γύρω από θέματα που προέκυψαν από την έρευνα σε δείγμα 100 ατόμων και αφορούν την ενηλικίωση του ανθρώπου και των κοινωνιών του, ένα ζήτημα που απασχολεί πολιτισμικά την παγκόσμια κοινότητα.

Το παιδαγωγικό αυτό εγχείρημα πλαισιώνεται από συμβουλευτική επιτροπή που απαρτίζεται από συνεργάτες του ΙΜΚ και μέλη της ευρύτερης σχολικής κοινότητας.

Η παράσταση βασίζεται στο σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς από τον Μιχάλη Κακογιάννη του μυθιστορήματος του Κοσμά Πολίτη.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
τηλ. 2103418550 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(χάρτης)

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 5€


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
- τηλ. 2103418550

TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
η τηλεφωνική και η online αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας +0,50€ ανα εισιτήριο.

PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.