• BUZZ
  • Νέα
  • Η 'ΤΖΑΣΜΙΝ' ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Η 'ΤΖΑΣΜΙΝ' ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Η 'ΤΖΑΣΜΙΝ' ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 11/07/2019 14:44
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Η Τζάσμιν, του Γουντυ Αλλεν σε πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή της Ελένης Ράντου, συνεχίζεται για 2η σεζόν για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στην Αθήνα.

 

Λίγα λόγια για το έργο:
Μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Είπαν για την παράσταση: (κριτικές)
Μία συγκλονιστική παράσταση με εξαιρετικές ερμηνείες, επιμελημένα, ρεαλιστικά σκηνικά και θαυμάσια σκηνοθεσία. Η καταπληκτική συνύπαρξη σοβαρότητας και χιούμορ απογειώνει το έργο, ενώ η Ελένη Ράντου, ως πρωταγωνίστρια, καθηλώνει με το ταλέντο της. Η θεατρική μεταφορά του οσκαρικού έργου του Woody Allen θα σας μαγέψει...

Συγκλονιστική παράσταση , εξαιρετική διανομή και μια Ελενη Ράντου να αποδίδει τα άκρα με τόση αυθεντικότητα !!!

Καταπληκτική παράσταση μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς φεύγεις γεμάτος συναισθήματα , ευχαριστώ πολύ !!!

Υπέροχη παράσταση! Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, με ρόλους που τους ταίριαζαν γάντι και με σκηνοθεσία που σε μετέφερε από το παρόν στο παρελθόν με ευφάνταστο τρόπο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Κυρία Ράντου, η ερμηνεία σας απλά καθηλωτική! Εύγε!

Καταπληκτική παρασταση με φοβερες ερμηνείες... Ελενη Ραντου συγκλονιστική!!! Η καλυτερη παρασταση της χρονιας....

Ανυπέρβλητη ως Τζάσμιν, η σπουδαία Ελένη Ράντου, κόβει την ανάσα με την αφοπλιστική ερμηνεία της- ρόλος ζωής- στο ομότιτλο κινηματογραφικό έργο του Woody Allen σε θεατρική μεταφορά, που σκηνοθέτησε για το Θέατρο Διάνα (Επίσημη Σελίδα) - Ελένη Ράντου ο δαιμόνιος και σκηνοθέτης των επιτυχιών Σταμάτης Φασουλής.Μαζί μας η απαστράπτουσα Άννα Φόνσου! Από τις παραστάσεις -hit της φετινής σεζόν.Απολαύστε την χαρισματική , πολυτάλαντη και φωτεινή Ελένη Ράντου να κεντά επί σκηνής!!! Μην το χάσετε!!!
Το παρόν εισιτήριο δεν σας εξασφαλίζει την είσοδο στην παράσταση. Θα πρέπει να το εξαργυρώσετε σε συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και θέση, όταν θα ανακοινωθεί το προγραμμα. Η εξαργύρωση θα γίνεται με την εισαγωγή του κωδικού του barcode σας, στο σχετικό πεδίο της σελίδας των παραστάσεων.

“ΤΖΑΣΜΙΝ” - 2ος χρόνος

Της Ελένης Ράντου βασισμένο στο σενάριο Βlue Jasmine του Γούντυ Αλλεν

Σκηνοθεσία Σταμάτης Φασουλής

ΠΑΙΖΟΥΝ
ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ
ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ
ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΜΥΡΙΑΓΚΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝΤΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑ


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.