• BUZZ
  • Νέα
  • Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 'ΕΡΩΦΙΛΗ PROJECT' ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΣΤΟΝ REAL FM
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 'ΕΡΩΦΙΛΗ PROJECT' ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΣΤΟΝ REAL FM

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 'ΕΡΩΦΙΛΗ PROJECT' ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΣΤΟΝ REAL FM


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 13/09/2018 15:38
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, σε κάστρα και φρούρια, σε όλη την Ελλάδα, oι δημιουργοί του Ερωφίλη project, έρχονται, καλεσμένοι της Σεμίνας Διγενή, στον Real fm.

Η Αμαλία Αρσένη (Ερωφίλη), ο Θεόδωρος Οικονομίδης (Χάρος / Μαντατοφόρος, επίσης διδασκαλία-σκηνοθεσία, μουσική, σκηνικό), η Δανάη Λουκάκη (Νένα / Ασκιά), ο Ευάγγελος Σαλευρής (Πανάρετος), η Αρετή Κοκκίνου (ηλεκτρική κιθάρα- μαντολίνο) και ο Δημήτρης Πρόκος (πνευστά), μιλούν για το αριστούργημα του Γ. Χορτάτση, τη διασημότερη τραγωδία της κρητικής αναγέννησης, το χρονικό ενός αιματοβαμμένου έρωτα και τραγουδούν ζωντανά στο στούντιο.

Την Κυριακή η εκπομπή αφιερώνεται στην "Casta Diva". Οι ιστορίες της ζωής της "Αγνής Θεάς", τα τραγούδια της, οι εξομολογήσεις της, οι έρωτες, τα πάθη, οι προδοσίες, η δόξα και η μοναξιά της, ολοζώντανα από τις 4 μέχρι τις 5μμ. Η Μαρία Κάλλας στο Feeling good και σε μια αλλιώτικη "συνέντευξη" στη Σεμίνα, ακριβώς 41 χρόνια από τη μέρα που έφυγε στο Παρίσι.

Ηχοληψία-Μοντάζ: Λάσκαρης Αγοραστός.

Η εκπομπή είναι μια ευγενική χορηγία του Bar Restaurant Zonars, στη Βουκουρεστίου και πραγματοποιείται με τη φροντίδα της εταιρίας επικοινωνίας BrainCo.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.