• BUZZ
  • Νέα
  • 'Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ' ΤΟΥ ALAN BENNETT ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ
'Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ' ΤΟΥ ALAN BENNETT ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

'Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ' ΤΟΥ ALAN BENNETT ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 14/11/2018 13:02
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

«Η τρέλα του Γεωργίου Γ΄» του Alan Bennett μια ολοκαίνουργια παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας με πρωταγωνιστές τρεις κορυφαίους βρετανούς ηθοποιούς, κατόχους βραβείων Olivier: τον Mark Gatiss (Σέρλοκ, The League of Gentlemen, Doctor Who, Γουλφ Χολ, Τρεις ημέρες στην εξοχή), τον Adrian Scarborough (Gavin and Stacey, Οι Επάνω και οι Κάτω, After the Dance) και την Debra Gillett (Επειγόντως τη μαμή, Doctor Who) θα προβληθεί για πρώτη φορά σε δορυφορική μετάδοση από τη σκηνή του Nottingham Playhouse.

Τo εν λόγω έργο που μετά τη θεατρική του πρεμιέρα το 1991, μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο και κέρδισε BAFTA, σκηνοθετεί ο Adam Penford, καλλιτεχνικός διευθυντής του Νottingham Playhouse, αναδεικνύοντας τις χιουμοριστικές αλλά και τις έντονα δραματικές πτυχές του κειμένου. Μια θεατρική παράσταση που, μέσα από τα εντυπωσιακά κοστούμια εποχής του Robert Jones, μεταφέρει τον θεατή στις πολυτελείς βασιλικές αυλές των τελών του 18ου αιώνα και στις ίντριγκες της αγγλικής μοναρχίας.

Μια μαγνητοσκοπημένη προβολή που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό κοινό την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο πλαίσιο του κύκλου Θέατρο στο Μέγαρο – National Theatre Live (NTL).

Στην παράσταση χρησιμοποιούνται στραβοσκοπικοί φωτισμοί

Πληροφορίες:
29 Νοεμβρίου 2018
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο πλαίσιο του κύκλου Θέατρο στο Μέγαρο – National Theatre Live (NTL). Διάρκεια: 2 ώρες και 25 λεπτά (με διάλειμμα)


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.