• BUZZ
  • Νέα
  • 'ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ' ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
'ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ' ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

'ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ' ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 30/04/2019 11:04
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Δύο μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια, τη Sally Field και τον Bill Pullman, θα απολαύσει στο θεατρικό σανίδι το κοινό, την Τρίτη 14 Μαΐου στις 9 το βράδυ, στο έργο «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθουρ Μίλλερ, το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο πλαίσιο του National Theatre Live. Η διάσημη ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ για τις Ανθισμένες μανόλιες και ο πολυβραβευμένος Μπιλ Πούλμαν (βραβείο διεθνούς φεστιβάλ του Λοκάρνο, Γούντστοκ κ.ά.), o oποίος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην ταινία Ημέρα Ανεξαρτησίας, αποτελούν το πρωταγωνιστικό ντουέτο του σπαρακτικού δράματος του σπουδαίου αμερικανού συγγραφέα. Το πάντα επίκαιρο έργο του Μίλλερ πρωτοπαρουσιάστηκε το 1947 στη Νέα Υόρκη σε σκηνοθεσία Ηλία Καζάν και αυτή τη σεζόν ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας σκηνοθετημένο από τον Jeremy Herrin [Τζέρεμυ Χέρριν], γνωστό στους φίλους του NTL από την εξαιρετική δουλειά του στην παράσταση This House.

Υπόθεση: Αμερική, 1947. Ο Τζο και η Κέιτ Κέλλερ, έχοντας πάρει σκληρές αποφάσεις και έχοντας υπερβεί ακόμα σκληρότερα εμπόδια, τα έχουν καταφέρει: έχτισαν ένα σπίτι, μεγάλωσαν δύο γιους και δημιούργησαν μια κερδοφόρα επιχείρηση. Όμως, τίποτα δεν κρατά για πάντα, και οι ζωές τους, στις οποίες ο χαμός του μεγαλύτερου γιου τους έχει ήδη ρίξει βαριά τη σκιά του, πρόκειται να συνθλιβούν. Με την επιστροφή μιας φιγούρας από το παρελθόν, αλήθειες θαμμένες για καιρό αναδύονται βίαια, και αποκαλύπτεται το τίμημα του αμερικανικού ονείρου.

Info: Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη- Mέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τρίτη 14 Μαΐου στις 9 το βράδυ. Διάρκεια: 2 ώρες και 35 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος)
Με αγγλικούς υπότιτλους
Η παράσταση είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 11 ετών

Τιμές εισιτηρίωνQ 8 € (φοιτητικά) ● 15 €


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.