• BUZZ
  • Νέα
  • ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΤΟΝ REAL FM
ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΤΟΝ REAL FM

ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΤΟΝ REAL FM


5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 12/10/2017 16:39
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

O ''Μολυβένιος Στρατιώτης'' και το ''Bang Bang'', συναντιούνται το Σαββατοκύριακο στις 4μμ, στο Feeling good της Σεμίνας Διγενή.


O NIKOΛΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ
Οι πολυτάλαντοι Νικόλας Καραγκιαούρης και Άννα Φιλιππάκη, δραπέτευσαν από το συγκινητικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και διακτινίστηκαν στον REAL FM. Το Σάββατο λοιπόν, στις 4μμ. μιλούν για την υπέροχη ιστορία, που πραγματεύεται τη δύναμη της αγάπης και της θυσίας και παίρνει καινούργιες διαστάσεις στην μουσικο-θεατρική του διασκευή, δραματοποίηση και σκηνοθεσία της Μαριάννας Τόλη στο ''Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου''. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διασκευή βραβεύτηκε ως η καλύτερη Παιδικού Θεατρικού Έργου από την Ελληνική Εταιρία Μεταφραστών Λογοτεχνίας τον Νοέμβριο του 2012.

 

****

Ο ΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΝΑ
Διέκοψαν τις πρόβες τους στο Passport Κεραμεικός – Upstairs, όπου πρόκειται να εμφανιστούν για 3 Σαββατόβραδα: 21 & 28 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου και πήγαν στην εκπομπή της Σεμίνας.
Στο Feeling good ο Δώρος Δημοσθένους με τη Λένα Κιτσοπούλου, θα τραγουδήσουν μαζί, όσα έπαιζαν στις φιλικές τους συναντήσεις, θα αστειευτούν, θα ...χορέψουν (ναι, θα συμβεί κι αυτό!) και θα δώσουν μια μικρή ιδέα από το εκρηκτικό σύμπαν του Bang Bang! Κυριακή, στις 4μμ.

 


Επιμέλεια εκπομπής: Μελπομένη Μαραγκίδου
Ηχολήπτρια: Μαρία Ψάλτη, Αντώνης Μορτάκης
Με τη συνεργασία της εταιρίας επικοινωνίας Brainco.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.