• BUZZ
  • Νέα
  • ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ


5.0/5 rating 1 vote

Το βράδυ της Τετάρτης, 6 Ιανουαρίου, είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στο θέατρο Σταθμός, στο Μεταξουργείο, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον θίασο και τους συντελεστές της επιτυχημένης παράστασης ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Ο θεατρικός επιχειρηματίας και άψογος οικοδεσπότης Νίκος Μάκκας, υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους στο φουαγιέ του θεάτρου, μέσα σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα.

Η Άννα Αδριανού, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Ρένος Ρώτας, ο Γιώργος Βουβάκης, ο Στέφανος Οικονόμου, η Αγγελική Πασπαλιάρη, η Φανή Γεωργακοπούλου, καθώς και ο σκηνοθέτης της παράστασης Τάκης Τζαμαργιάς, μαζί με τον παραγωγό Νίκο Μάκκα, έκοψαν την βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά.

Η αναζήτηση του τυχερού που θα κέρδιζε το φλουρί ξεκίνησε από το πρώτο κομμάτι. Ωστόσο, αυτό "έπεσε", προς το τέλος, στην καλεσμένη δημοσιογράφο, από το κανάλι Ε, Μαρία Ζαφείρη.

Η παράσταση ΣΥΓΓΝΩΜΗ βασισμένη στο έργο της Καταλανής στην καταγωγή Μάρτα Μπουτσάκα, συνεχίζει να παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στο ανακαινισμένο Θέατρο Σταθμός, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Προτείνω ανεπιφύλακτα να συμπεριλάβετε στους στόχους σας τη νέα χρονιά να δείτε αυτό το έργο-ντοκουμέντο, το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Από τη θέση του θεατή, θα αναγνωρίσετε στη σκηνή ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ήρωες της καθημερινότητας, που αγωνίζονται με μόχθο - ακόμη και μέσα από λάθη - να χτίσουν υγιείς ανθρώπινες σχέσεις, μέσα από σκληρές, αλλά και τρυφερές καταστάσεις. Είναι βέβαιο, πως βγαίνοντας από το θέατρο, θα έχετε πάρει τροφή για σκέψη, θα προβληματιστείτε και θα αναρωτηθείτε αν και πότε μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ είναι αρκετή. Πότε είναι ουσιαστική και αληθινά ιαματική σε μία πραγματικότητα που πάσχει ή που οι πληγές της δεν έχουν επουλωθεί.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.