• BUZZ
  • Νέα
  • ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ: 'ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ'
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ: 'ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ'

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ: 'ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ'


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 03/08/2017 13:48
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

«Η καλή δουλειά που έγινε τη θεατρική περίοδο 2015 - 2017 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, οφείλεται σε όλο τον κόσμο που δούλεψε, σε όλο το προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και στους βασικούς συνεργάτες». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κώστας Καζάκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα στην Πάτρα, κάνοντας απολογισμό της θητείας του.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Καζάκος, «βασικός στόχος όλων μας ήταν να απευθυνθούμε στον αποκλεισμένο λαό που ζει στις μεγάλες πόλεις, όπως είναι η Πάτρα, τον κόσμο που ζει απομονωμένος στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής και εμποδίζεται να απολαμβάνει τα αγαθά του πολιτισμού και της τέχνης», υπογραμμίζοντας σε αυτό το σημείο, ότι «αυτό το πετύχαμε, με προσπάθεια, συντροφικότητα και ομοψυχία».

Σχετικά με το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό, ο Κώστας Καζάκος είπε ότι «δόθηκε η ευκαιρία και στους ντόπιους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους, που θα τα ζήλευαν οι καλύτεροι επαγγελματίες». Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δούλεψα μαζί τους».

Στη συνέχεια ο Κώστας Καζάκος σχολίασε τις κριτικές που δέχθηκε για τις οποίες είπε ότι «ήταν ανυπόστατες, ψευδείς και κάποιες από αυτές, συνιστούσαν συκοφαντική δυσφήμιση».

«Κατηγορήθηκα -είπε- ότι διασπάθισα τα χρήματα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για να κάνω το κέφι μου με υψηλού κόστους παραγωγές. Πού στέκεται αυτό; Ο Γαλιλαίος ανέβηκε για να πετύχουμε το βασικό στόχο μας, να φέρουμε τον κόσμο στο θέατρο, με παραστάσεις διδακτικού χαρακτήρα, αλλά και βαθιά ψυχαγωγικές. Κάτι που πέτυχε ο Γαλιλαίος και γι αυτό ανέβαινε επί 4 μήνες και 73 παραστάσεις».

 

ΑΠΕ ΜΠΕ


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.